Lesebrett har for mange blitt noe man må ha med over alt, og nå kan de som er spesielt avhengige av ipaden sin, ta forholdet et skritt videre.

Nå kan du faktisk ha sex med den. Sexleketøysprodusenten Fleshlight har nemlig laget en innretning som kan festes på ipaden, der det er mulig å plassere en god gammeldags sjømannsbrud - en såkalt fleshlight - på undersiden av lesebrettet, skriver independent.co.uk.

SE PROMOVIDEOEN NEDERST I ARTIKKELEN!

Med Fleshlight Launchpad skal man angivelig kunne nyte fleshlight-opplevelsen til det fulle, samtidig som man ser ipad-skjermen og kan fortsette å kommunisere live med venner (eller muligens litt mer naturlig - kjæreste) via type Facetime eller Skype.

For å se hvordan det fungerer (frem til selve bruken av fleshlighten i hvert fall), kan du sjekke videoen som er laget for å promotere Launchpaden.

Den inneholder pen dame, ipad og typen hennes - og skulle den ikke klare overtale deg til å kjøpe en Launchpad, så sørger den i hvert fall for en god latter.

Den fiffige dingen er prissatt til rundt 200 kroner, og lanseres denne uken. Muligens vil dama di bli litt sjokket over det at du i det hele tatt tenker på å ha sex med ipaden din - så det antas at denne først og fremst er beregnet på de uten kjæreste.

HTML EMBED