Gå til sidens hovedinnhold

Nå forsvinner siste iPhone-svakhet

Svakhetene fjernes nå fra Apples supertelefon en etter en.

Det er ikke til å komme utenom at iPhone har vært en av de største mobilrevolusjonene vi har opplevd de siste årene.

Les også: 10 grunner til at iPhone fungerer

Men samtidig som iPhone har forandret helt på hvordan vi forventer at en mobil skal oppføre seg, så har den hatt en lang rekke helt banale svakheter som kan få en til å lure på hva Apple egentlig har tenkt på.

De aller fleste av de gjenværende svakhetene ser det derimot ut til at Apple er i ferd med å fjerne med lanseringen av versjon 3 av programvaren, som trolig kommer til sommeren. Da åpnes det blant annet for å sende MMS-meldinger, klipp-og-lim og ikke minst å bruke tastaturet i bredden når du skriver SMS-meldinger og notater.

Og nå ser det også ut til at den største svakheten med telefonens e-postløsnng også er i ferd med å forsvinne: QuickOffice har annonsert at deres programvare vil være tilgjengelig for iPhone i løpet av måneden. Det betyr at du for første gang kan åpne og redigere Office-dokumenter på iPhone uten å gå store omveier.

QuickOffice er fra før en av de mest populære programmene til Nokias smartmobiler, og vil utvilsomt være med på å gjøre iPhone enda mer populær i næringslivet.

Programmet blir ikke gratis. Fullversjonen vil koste 20 dollar, mens versjoner som fungerer med bare Word eller Excel vil bli solgt for 13 dollar.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her