Gå til sidens hovedinnhold

Endelig MMS til nye iPhone

Nei, telefonen har ikke MMS, men det kan du gjøre noe med.

Helt siden iPhone ble lansert har brukere klaget over at telefonen ikke støtter MMS. Riktignok har telefonen god integrert e-post som langt på vei erstatter MMS-behovet, men det er ikke alle andre som har like gode muligheter til å lese e-post på mobilen.

Eget program for MMS
Det har ført til at kreative sjeler har utviklet applikasjonen Swirly, som lar deg sende MMS med iPhonen din. Dette skjer på tross av at Apple gjør så godt de kan for å hindre sine å bruke telefonen sin til noe annet enn de eksplisitt har tillatt, og Swirly er derfor ikke tilgjengelig på Apples egen AppStore.

Overgangen til iPhone 3G, eller i praksis versjon 2 av iPhone-programvaren som kom med iPhone 3G, og som også gamle iPhone også har fått tilgang til, satt derimot en effektiv stopper for bruken av Swirly.

Endelig klar for iPhone 3G
Men nå melder utviklerne bak Swirly at SwirlyMMS v1.2 endelig er tilgjengelig etter lang tids betatesting. Programmet er tilgjengelig gjennom Cydia, som du kun kan benytte om du har en hacket/jailbroken iPhone. Brukere som forholder seg til Apples noe monopolistiske brukerbetingelser må fortsatt klare seg uten.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai

Kommentarer til denne saken