Gå til sidens hovedinnhold

Stiller toppløs i ny kampanje

Se de sexy bildene av Christiano Ronaldos kjæreste.

(SIDE2): Den russiske toppmodellen Irina Shayk (26) blir omtalt som en av klodens mest sexy kvinner, og det med god grunn.

Kjæresten til fotballspilleren Christiano Ronaldo har en kropp som gutter drømmer om og et utseende som jenter misunner. Foruten å få det ærefulle oppdrage å pryde Sport Illustrated sin badedraktutgave i 2011 er hun en av englene til Victorias Secret og hun har også blitt sett i utallige reklamekampanjer for store merkenavn.

Se flere bilder av Shayk i bildekarusellen nederst i saken!

Mellom beina på en kjekkas
Nå er det jeansprodusenten Replay som har fått hanket inn skjønnheten, og i de nye kampanjebildene er hun ikke iført spesielt mye klær.

På ett av bildene har hun bare på seg en dongerishorts, et skinnbelte og et par skinnhansker. Det at hun ligger mellom bena til en tatovert kjekkas, ved navn Vinnie Woolston, gjør bildet desto mer sexy.

Den russiske modellen er ansiktet utad til undertøysmerkene Intimissimi og La Perla, samt klesmerket Lacoste. Hun har også jobbet for blant annet Guess og Armani Exchange.

Shayk har også blitt sett på forsiden av blant annet GQ-magazine, og da ble det rabalder.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Jeg er ikke naken
Den vakre modellen påsto nemlig at herremagasinet hadde photoshoppet noen av bildene som ble tatt av henne i forbindelse med bildene hun tok for magasinet.

Shayk prydet magasinets desemberutgave i 2010 i lekkert Intimissimi-undertøy, men i det fjorten sider lange intervjuet og fotoserien inne i bladet, var Shayk avbildet uten en tråd – eller slik så det i alle fall ut som.

Det sto også skrevet «Vil du se Dyriske Irina Shayk naken?» på forsiden av bladet, og alt tydet på at det var nakenbildene magasinet prøver å «selge» til sine lesere.

Bildene er tatt av den anerkjente motefotografen Vincent Peters, og ifølge Shayk selv skulle de i utgangspunktet være både smakfulle og kunstneriske.

SE FLERE BILDER AV SHAYK HER:

3919

Reklame

United-legenden håper Solskjær henter Haaland til Old Trafford

Kommentarer til denne saken