Gå til sidens hovedinnhold

Hun er ikke naken her

Nå saksøker undertøysmodellen mannebladet.

(SIDE2): Sports Illustrated-baben, Irina Shayk (24), saksøker den spanske utgaven av GQ Magazine.

Den vakre modellen, som dater fotballspilleren Christiano Ronaldo, påstår nemlig at mannebladet har photoshoppet noen av bildene som ble tatt av henne i forbindelse med magasinets desemberutgave.

Se bilder av vakre Irina Shayk i bildeserien nederst i saken!

- Vil du se Shayk naken?
Shayk pryder magasinets forside i lekkert Intimissimi-undertøy, men i det fjorten sider lange intervjuet og fotoserien inne i bladet, er Shayk avbildet uten en tråd - ser det i alle fall ut til.

Det står også skrevet «Vil du se Dyriske Irina Shayk naken?» på forsiden av bladet, og alt tyder på at det er nakenbildene magasinet prøver å «selge» til sine lesere.

Skulle være kunstnerisk
Bildene er tatt av den anerkjente motefotografen Vincent Peters, og ifølge Shayk selv skulle de i utgangspunktet være både smakfulle og kunstneriske.

Den russiske modellen er ansiktet utad til undertøysmerkene Intimissimi og La Perla, samt klesmerket Lacoste. Hun har også jobbet for blant annet Guess og Armani Exchange.

- Hun er et offer
Shayk er tilknyttet modellbyrået Elite, og ifølge The Huffington Post, har byrået kommet med en uttalelse på vegne av Shayk.

Her omtales Shayk som et offer for photoshop, og de påstår at GQ Spain har brutt kontrakten fordi Shayk skal ha vært iført undertøy på hvert eneste bilde tatt for magasinet.

Videre står det i meddelelsen at Shayk ha signert en kontrakt som ga henne mulighet til å godkjenne både intervju og bilder, men dette skal hun visstnok ha blitt nektet når alt kom til alt.

Skjer også i Norge
Det er fullt mulig å retusjere klærne av modeller. Det har vi også eksempler på her i Norge.

Da Tone Damli Aaberge, Jenny Skavlan og Maria Skappel lot seg avbilde i motemagasinet Costumes novemberutgave, viste de tilsynelatende naken hud. I etterkant uttalte midlertidig Tone at hun langt ifra var naken.

- Jeg har truse på, men den er sikkert fjernet i etterkant. Jeg står ikke helt naken, så gal er jeg ikke, sa Aaberge.

Les også:Tones rumpe er ikke naken

SE FLERE BILDER AV SHAYK HER:

3919

Kommentarer til denne saken