Gå til sidens hovedinnhold

Hvem trenger glansede magasinforsider?

Undertøysmodellen Irina Shayk ser fantastisk ut «au naturel».

(SIDE2): Når man ser ut som Irina Shayk (27) kan selv en helt vanlig dag på stranden bli seende ut som en glamorøs bildeserie.

Det skrives ofte om fordelsaktig retusjering og belysning, men Shayk viste at hun ser like bra ut i virkeligheten som i magasiner.

Den vakre 27-åringen fikk den allerede høye temperaturen på stranden i Miami til å bli enda høyere med sine berømte kurver og minimale bikini, skriver Daily Mail.

Modellen er i byen i anledning moteuken for badetøy, og på stranden så modellen ut som om hun akkurat hadde trådt ned fra catwalken.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Shayk, som er kjæresten til fotballstjernen Christiano Ronaldo, tilbrakte hele søndagen på stranden hvor hun byttet mellom å slappe av under en parasoll og å kose seg i bølgene sammen med en venn.

Den russiske «Victoria`s Secret»-modellen fremhevet sin veltrente fysikk og solbrune hud i en liten, knalloransje bikini med utskjæringer og gulldetaljer.

Mens mange jenter kanskje hadde vært redde for å ødelegge hår og sminke ved å dyppe hodet under vann, så var Shayk langt ifra så jålete. Hun dyppet både hår og ansikt under vannet, og kom opp og så like frisk og fresh ut som før hun dyppet seg, skriver avisen.

Man hører ofte fra modeller at de er naturlig slanke, men Irina har uttalt at hun må arbeide hardt for kroppen sin.

- Jeg elsker å trene. Favorittene mine er pilates og løping. Det er vanskelig når jeg reiser, fordi jeg blir så slapp og har mest lyst til å bare spise, så jeg forsøker å finne en god balanse.

Se flere bilder her:

5597

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler

Kommentarer til denne saken