Gå til sidens hovedinnhold

Endelig er hun en Hollywoodfrue

- Vi er gift nå, men resten vil jeg holde privat, sier realitystjernen.

(SIDE2): Realitystjernen, Isabel Adrian (35), kjent fra «Svenske Hollywoodfruer» kan endelig kalle seg en ordentlig frue.

Den svenske TV-personligheten har nemlig giftet seg med sin mangeårige kjæreste og forlovede Steve Angello, og paret befinner seg for tiden på bryllupsreise på Bora Bora.

- Vi er gift nå, men resten vil jeg holde privat, sier Adrian, til Expressen.

Hemmelig bryllup
Ifølge Nöjesbladet skal Adrian være med når en ny sesong av «Svenske Hollywoodfruer» spilles inn, og bare tiden vil vise om detaljer fra det hemmelige bryllupet avsløres i serien når en ny sesong kommer på skjermen.

Det var i juni 2006 at Adrian og den gresk-svenske DJ-en, Angello, traff hverandre på innvielsesfesten til en Hugo Boss-butikk i Stockholm. Kort tid etter det første møte skal Angello ha invitert Adrian til Marbella, og en måned etter flyttet de to sammen.

I 2010 ble datteren Monday-Lily født, og to år senere kom Winther-Rose til verden. Paret skal ha forlovet seg dagen etter minstejenta ble født og når skal de altså ha blitt smidd i hymens lenker i det som virker som en svært privat seremoni.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Blogger om fruelivet
Angello var medlem i DJ-gruppen Swedish House Mafia, og har gjort stor suksess som platesnurrer.

Adrian var i 2004 med i den svenske utgaven av «Robinsonekspedisjonen», og livnærer seg i dag hovedsakelig på blogging. På bloggen har Adrian lagt ut flere bilder fra den påståtte bryllupsreisen i Bora Bora.

«Chillade mesta av dagen på vår utesäng och bara pratade om hur overkligt allt är, och hur fantastiskt vackert landskapet är runt oss. Känns fortfarande som vi tittar på ett vykort även om man är mitt i allt det här.», skriver Isabel.

Reklame

Oppdateres daglig: 10 kupp du gjør i dag

Kommentarer til denne saken