Gå til sidens hovedinnhold

BlondinBellas hemmelige millioninvestor

Her er mannen som åpnet lommeboken for bloggeren Isabella Löwengrip

(SIDE2): Blogging er både karrierespringbrett og god butikk ...

//LES MER OM MOTE HER//

Sveriges mest populære blogger Isabella Löwengrip gir seg med bloggingen når hun er på topp. Nå har hun nye prosjekter på gang, denne gangen innen mote.

I høst besluttet Löwengrip at hun ville legge opp bloggvirksomheten og heller satse på klær. Samtidig fortalte hun at en «stor hemmelig investor» hadde gått inn med en million svenske kroner før lanseringen, det skriver Dagens Media.

Foretaket Classified Sweden AB skal ha blitt stiftet i desember 2008, og den 28. januar gikk entreprenør og Stureplanprofil Svante Tegnér inn i styret. Han bekrefter ovenfor Dagens Media at det er han som er investoren, og at det er han som skal finansiere Classified Sweden AB, Isabella Löwengrips kleskolleksjon.

Vil forene mote, bloggere og lesere
Tanken er at flere bloggere skal knyttes til foretaket, og starte sine egne kolleksjoner i samarbeid med sine lesere.

- Jeg har stor tro på denne ideen, sier investoren optimistisk til nettstedet.

Kronprinsessens eks?
Tegnér ryktes å være den svenske kronprinsesse Victorias kjæreste på 90-tallet, men ryktene ble aldri bekreftet. Han har imidlertid fortsatt å ferdes i Stockholms sosietetsmiljø, ifølge Stureplan.se «alltid leende, gjerne med en flaske champagne i hånden». Han er også gründer av Bubbleroom, en av Sveriges største motebutikker på nettet, samt at han står bak forlaget Lejon Media. Tegnér er også mannen bak Perfect Media Group, som gir ut publikasjonene «Pause» og «Moore».

Siste nytt fra Side2, gå til forsiden akkurat nå!

Kommentarer til denne saken