Magasinet Manns lesere har kåret Norges mest sexy kvinner i 2010, og i år ble det værgudinnen Isabella Martinsen som fikk flest stemmer og stakk av med seieren. Hun var like foran popstjernen Tone Damli Aaberge, med nakenmodellen Triana Iglesias på tredjeplass.

Martinsen, som slutter som værmelder i TV 2 for å forfølge fotografdrømmen, har knipset bildene i Mann selv, med selvutløser. En oppgave som ble litt mer omfattende enn hun hadde tenkt seg.

- Det begynte som en veldig gøy greie, og utendørsbildene var skikkelig moro. Men da jeg sto i studio ble det et sabla styr med lys, samtidig som jeg skulle passe på at jeg sto riktig i bildet, at jeg var i fokus - som jeg til min fortvilelse etterpå konstaterte at jeg ikke var på halvparten av bildene engang. Det ble altså plutselig dobbelt så mye jobb. Men jeg var gira på denne oppgaven, og gledet meg veldig. Og jeg følte at hver gang jeg gjorde feil, så lærte jeg en hel masse. Men jeg klarte jobben ganske bra til slutt, synes jeg.

Her i Side3 er vi gode venner med redaksjonen i Mann. Her kan du derfor lese intervju med Isabella som ikke er med i magasinet. Enjoy!

Følger drømmen

Etter ti år som værmelder, er det nå slutt på vær og vind på TV-skjermen for Isabella.

- Hvorfor sa du opp jobben din?

- Jeg har vært værmelder i ti år. Det har vært ti år med moro. Men så blir det også feil å overse det jeg egentlig har lyst til, nemlig å være fotograf. Det gir meg ikke så mye lenger, det er ikke der jeg vil være lenger. Nå har jeg bikket 30 år, og må ta tak i ting. Jeg flyttet til Oslo for ett år siden, og visste at den pendlingen til Bergen ikke kunne vare evig. Jeg ble drita lei. Det er slitsomt å måtte ta nattoget eller bussen til Bergen annenhver uke. Jeg hadde jo ikke mulighet til fly hver gang, siden jeg måtte betale alt selv. Og i Bergen bodde jeg hos forskjellige venner når jeg var der, og mot slutten følte jeg at jeg hadde brukt dem litt vel mye.

Smaken er som baken: Her er flere smellvakre kvinner:

Svelger noen kameler

Isabella er ikke fremmed for å gjøre hva hun vil, og bruker gjerne litt kvinnelist for å oppnå målene sine.

- Det er jo veldig lett å felle et par tårer for å få det som man vil. Men jeg er rettferdig, altså. Man må gi og ta, og svelge noen kameler, sier eks-værmelderen.

Kvinnelist er kanskje den riktige metoden for Isabella, som inrømmer at hun ikke er spesielt god til takle konflikter.

- Har du alltid vært så konfliktsky?

- Mye verre. Det verste jeg vet er at folk er ukomfortable. Jeg er blitt mer trygg på meg selv med årene. Men jeg vil helst at alle skal like meg. Jeg blir skikkelig urolig dersom jeg hører at noen ikke synes jeg er noe særlig. Da vil jeg rette opp i det med en gang. Men jeg klarer å gi litt mer blaffen i det nå.

Heller bygdedans enn dop

Isabella er en ekte folkets favoritt, og ble stemt frem til Norges mest sexy kvinne av Manns lesere. Hennes naturlighet og ekthet på skjermen kan muligens ha noe med det å gjøre. Og det er ikke bare skuespill, Isabella foretrekker å ha begge bena godt plantet på jorda.

- Så ikke noe dop på Isabella, altså?

- Jeg har jo prøvd å røyke hasj i min ungdom. Men det var ikke noe for meg. Ellers har jeg holdt meg unna alt. Jeg har aldri hatt behov for det. Og så er jeg så redd for ettervirkningene. Jeg har sett folk som har fått tilbakefall og havnet på psykiatrisk etter å ha gått på en smell. Det er uforståelig at folk gidder. Jeg har jo vært på fester der folk har snortet rett foran meg. Jeg synes ikke det er spesielt kult, jeg blir lite imponert da. Jeg går heller på bygdedans.

Å bli kåret til Norges mest sexy kvinne, ga likevel et snev av surrealisme...

- Det var helt surrealistisk! Da du ringte og sa det, jublet jeg høyt inni meg. Og så tenkte jeg, «hvem pokker kan jeg skryte av det til? Det er jo ingen som vil høre om det?». Men det er veldig stas, det må jeg ærlig innrømme. Spesielt når jeg så alle de andre flotte jentene som var med i kåringen. Så det er en kanonavslutning på kjendiskarrieren min, det tar jeg med meg videre, haha.

Desemberutgaven av Mann er i salg nå.