(SIDE2): Iselin Michelsen (21) og Are B. Schanke (20) satte sexrekord da de hoppet til køys med hverandre kun timer etter at de hadde sjekket inn på skandalehotellet, Paradise Hotel.

- Jeg angrer ikke, men at det var så tidlig.... Jeg kunne spart meg. Jeg er ikke en person som hopper på hvem som helst. Men det bare ble sånn, sa Iselin da Side2 snakket med henne tidligere denne måneden.

- Vi er ikke kjærester
Etter den første hete natten fortsatte de to realitydeltakerne å ha sex med hverandre mens kameraene rullet, og etter å ha delt seng en uke virker det som om de to ungdommene har blitt svært så komfortable med hverandre.

- Kom du nå? sier Iselin til Are etter at de to har delt en het morgenstund.

Det hele ender i latter før de to konverserer som et veletablert kjærestepar - noe Iselin understreker at de to ikke er.

- Vi er ikke akkurat kjærester da, men vi koser oss da. Det er jo koselig det, sier Iselin i mandagens episode av «Paradise Hotel», men avviser at den sexy oppvåkningen vil bli en rutine.

- Det kommer nok ikke til å bli en fast morgenrutine. Men er man kåt så er man kåt så får man heller bare ta det da.

- Utseendemessig er hun helt grei
Are på sin side forteller hva han setter pris på med sin sengepartner.

- Det jeg liker med Iselin er at utseendemessig er hun helt grei og så vet jeg til enhver tid hvor jeg har henne og det er selvfølgelig et pluss, mener han.

«Paradise Hotel» sendes på TV3 mandag til torsdag klokken 21.30.

SE ISELIN OG ARE DELE EN INTIM MORGENSTUND HER: