Gå til sidens hovedinnhold

Her er årets isnyheter

Blir en av disse sommerens favoritt?

(SIDE2): Det er vår i luften, og solskinn og begynnende varme betyr at iskremen igjen er å finne i butikkene. Og som vanlig – det er nyheter fra både Hennig-Olsen Is og Diplom Is.

Og det er et variert utvalg, både for store og små også denne gang.

Diplom Is og Hennig-Olsen Is kommer med henholdsvis to og seks nye småis av året.

Sjokoladetrekk og fyll
Lollipop Spinn må sies å være Diplom Is' sin nyhet for barn. Dette er en vannis med smak av appelsin, sitron og jordbær. Isfabrikanten reklamerer også med at den har en spennende 3D form.

Royal familien har også fått et nytt medlem – denne gang er det en variant med sjokoladehasselnøtt. Isen er overtrukket med melkesjokolade tilsatt hasselnøttbiter.

Det som må sies å være Henning Olsen Is konkurrent til royale-isene, er Crème Chocolat. I år har de lagt seg på en variant med bringebærsmak.

Dyreparken
Årets utpregede barnevariant er Kardemomme By og Kaptein Sabeltann. Kardemomme-isen består av en 10-pakning vaniljeis overtrukket med smakene blåbær, pære og jordbær. Sabeltann er delvis lik sin forgjenger – vaniljeisen smaker cola, men levert i form av en «push up is».

Dyreparken kom i fjor i form av eske med flere is, i år kan den kjøpes en og en. Isen er en kombinasjon av vaniljeis og fruktisovertrekk i smakene bringebær og pære.

Snackis er også ny av året, der vaniljeis og kjeks er hovedingredienser. Den består også av hjemmelaget sjokospinn og halvparten av isen er dyppet i hjemmelaget sjokolade med crisp.

Hennig Olsens sjette is er Champis, en sorbet med fruktsmak.

På boks
I tillegg til småisene, kommer Hennig-Olsen med to nye is på boks – nemlig Crème Valnøtt Lønnesirup og Crème Cappuchino.

Førstnevnte er en kombinasjon av valnøttis, ekte lønnesirup og kandiserte valnøttkjerner, mens den andre er som navnet tilsier, en kaffe is – cappuccinofløteis kombinert med biter av hjemmelaget sjokolade smaksatt med kaffe.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar