Gå til sidens hovedinnhold

Iskremen avslører dere!

Ta med daten ut for å kjøpe is. Smaken vedkommende velger sier mye om hvordan han eller hun er.

Is hører sommeren til, og ved å ta med daten ut for å kjøpe is, kan du få en sniktitt inn i vedkommendes personlighet. På denne måten kan du også finne ut hvor godt dere passer sammen.

For å gjøre en lang historie kort: I 7-årsalderen blir personligheten vår mer fastsatt, og samtidig finner vi ut hvilke smaker vi foretrekker. Dette holder seg ganske stabilt hele livet. På bakgrunn av dette er det foretatt undersøkelser med iskrem. Hundrevis av kvinner og menn deltok, og konklusjonen var at det er visse sammenhenger mellom personlighetstrekk og hvilken iskrem man liker best.

Under kan du finne ut hva favorittsmaken sier om deg, daten din, og på bakgrunn av dette finne ut hvor godt dere passer sammen.

Hvis favoritten er vanilje:

Vanilje er alt annet enn "vanlig". Folk som foretrekker vanilje er fargerike og risikosøkende, og de setter veldig høye krav til seg selv. Dette påvirker også hva de tenker om en eventuell partner. De foretrekker kjærlighetsforhold hvor de kan planlegge ei trygg og sikker framtid med kjæresten sin.

Hvis favoritten er jordbær:

Mennesker med forkjærlighet for jordbær foretrekker å holde seg i bakgrunnen. De er ikke ledertyper, og lar seg sjelden rive med. Men har de først innledet et kjærlighetsforhold, så mener de alvor.

Hvis favoritten er pekannøtter:

De som liker iskrem med pekannøtter er samvittighetsfulle og perfeksjonistiske, og i tillegg er de utpregede konkurransemennesker - hvilket bør tilsi at han eller hun blir en oppmerksom kjæreste. De er imidlertid ikke så flinke til å dele sine innerste tanker med deg.

Hvis favoritten er sjokolade:

Folk som velger sjokoladeis liker å være midtpunkt, og de hater å være alene. De trenger mye oppmerksomhet, men de gir like mye som de tar - noe som kan føre til et intenst kjærlighetsforhold.

Hvis favoritten er sjokoladebiter:

Dette er ambisiøse og selvsikre mennesker, og de kan i tillegg være kyniske, stae, og argumenterende. Det positive er at de er meget lojale, de står ved din side til Dovre faller, og de kjemper dine kamper som om de var deres egne.

Hvis favoritten er kaffe:

Kaffe-elskere lever i og for øyeblikket. De har en tendens til å planlegge for mye slik at oppgaver krasjer, og de har problemer med å fullføre og avslutte oppgavene. Så snart forholdet begynner å gå seg til, må du jobbe hardt for å holde på vedkommendes interesse.

Hvis du ikke har noen å prøve ut iskrem-teoriene på, kan du kanskje finne noen på TV2 Match.

(Kilde: happenmagazine.com)

Reklame

Gjør kupp: Sportsbutikkene tømmer lagrene for vintervarer

Kommentarer til denne saken