Gå til sidens hovedinnhold

DnB inngår avtale

ErgoGroup inngår avtale med DnB Nor.

ErgoGroup har inngått avtale med DnB NOR om drift av selskapets desentrale IT-plattform for Vital Forsikring. Avtalen er femårig, og er verdt 330 millioner norske kroner for ErgoGroup.

Avtalen omfatter leveranser innenfor et bredt tjenestespekter, og dekker alt fra sentrale og distribuerte servere, klienter, kommunikasjonsløsninger og lagringssystemer til lokal IT-service og applikasjonsdrift. Avtalen gjør DnB NOR til en av ErgoGroups største kunder, heter det i meldingen.

- Avtalen er en forlengelse og utvidelse av en eksisterende driftsavtale og gir oss høy sikkerhet og døgnkontinuerlig tilgjengelighet. I denne avtalen overtar ErgoGroup eierskap til servere og produksjonsutstyr og leverer dette tilbake i form av tjenester. Avtalen omfatter også en betydelig konsolidering av servermiljøene for utvikling, test og produksjon. Og ikke minst får vi en kostnadseffektiv løsning med forutsigbare kostnader, skriver Runar Holen, IT-direktør i DnB NOR, i en melding.

I denne avtalen er det ErgoGroup som er ansvarlig for å levere applikasjonsdrift på Vital Forsikrings fag- og forretningsapplikasjoner. I forbindelse med overtagelse av applikasjonsdriften overtar ErgoGroup fire ansatte fra DnB NOR samt fem eksterne konsulenter. Dette er personell som har solid kompetanse på drift av liv- og pensjonsapplikasjoner.

Reklame

Sjekk ut Nettavisens eksklusive grillpakker: Den amerikanske grillpakken og den moderne grillpakken

Kommentarer til denne saken