(SIDE2): I helgen var det duket for storslått bryllupsfeiring da Donald Trump (63 giftet bort datteren Ivanka (27).

Milliardærarvingen, som havnet på femteplassen over verdens hotteste arvinger i en uhøytidelig kåring tidligere i år, har endelig fått sin kjæreste Jared Kushner (28) til ektemann.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Sparte ikke på noe
Det blir selvsagt ikke spart på noe når en milliardær gifter bort sin datter.

Ivanka og Jared giftet seg på farens golfresort i Bedminster, New Jersey, med hele 500 prominente gjester til stede. Blant gjestene var Barbara Walters, Anna Wintour og Rudy Giuliani, samt kjendiser som Emmy Rossum og countryartist Jamey Johnson.

Så fantastisk ut
27-åringen hadde en brudekjole signert brudekjoleskaper nummer én i USA, Vera Wang og ifølge en kilde til New York Post skal bruden ha sett helt fantastisk vakker ut.

Brudekjolen var inspirert av Grace Kelly med sine vakre blonder over det hele og halvlang erm, og selvsagt et langt slør. Etter bryllupet reiste paret ifølge avisen til Afrika på bryllupsreise.

Se brudebildet på New York Post!

Konverterte
Det nygifte paret møttes gjennom venner har vært kjærester i om lag to år, men for at de skulle kunne gifte seg måtte Ivanka konvertere fra katolisismen til jødedommen. Noe hun også gjorde for sin kjære Jared.

Jared jobber som utgiver for New York Observer, men han kommer ikke fra noen fattig familie denne gutten heller. Hans far har tjent milliarder på eiendom, så her er det mye kommende arv i vente for det unge paret.

– Han er en liten helt i mine øyne, har Ivanka uttalt til bladet People om sin kjære.

I fars fotspor?
Ivanka jobber som visepresident i farens firma, har egen smykkekolleksjon og er med i pappa Trumps realityserie «The Apprentice».

Men om hun går i farens fotspor når det gjelder ekteskap gjenstår å se – dette er hennes første (og muligens eneste?). Mens pappa Donald Trump (63) er gift for tredje gang og har henholdsvis de tre barna Donald Jr. (31), Eric (25) og Ivanka (27) med sin første kone Ivana Trump (60), datteren Tiffany (16) med andrekone Marla Maples og sønnen Barron (3) med sin nåværende kone Melania.

Ivankas mor har også noen ekteskap bak seg – og mamma Ivana ble nylig separert fra ektemann nummer fire.