Gå til sidens hovedinnhold

Ja, Brody kommer tilbake

TV-produsentene bak «Homeland» avviser rykter om at Damien Lewis er på vei ut.

(SIDE2:) I slutten av sesong 2 så vi at Damien Lewis rollefigur, Nicholas Brody, var på flukt fra USA.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

En av showets produsenter sa da sesong 2 var slutt at de nå startet med mer rene ark og var usikker på hvordan det ville bli med Brody og hans familie.

- Hvordan?
Det har fått flere til å spekulere om Claire Danes' CIA-agent ville få nye oppgaver og saker å bryne seg på. Men den gang ei.

- Selvfølgelig kommer han tilbake, det er bare et spørsmål om hvordan. Det er den store utfordringen neste sesong, sier utøvende produsent Howard Gordon til TVLine. I helgen vant «Homeland» Golden Globe for beste skuespillerinne og beste skuespiller i en drama TV-serie. Serien har plassert britiske Damien Lewis blant de mest ettertraktede skuespillerne på TV.

«Homeland» handler om soldaten Nicholas Brody som vender hjem etter åtte år i fangeskap hos jihadister. CIA-agent Carrie Mathison (Claire Danes) mistenker dog hele veien at han er blitt omvendt og at han nå er terrorist med dødelige planer. Samtidig med at de to forstår hverandre på et dypt mentalt nivå, blir seerne aldri helt sikre på hva Brody egentlig er, et offer eller en pådriver.

Til moren
Lewis bor i London sammen med sin kone, den anerkjente skuespilleren Helen McCrory, som mange vil huske som Cheri Blair i «The Queen». Sammen har de to barn. Claire Danes var gravid under innspillingen av forrige sesong av «Homeland» og har en liten sønn med sin britiske ektemann Hugh Dancy.

Damien Lewis dedikerte for øvrig sin Golden Globe-statuett til sin avdøde mor.

- Jeg vet du sitter der oppe og sier «Han er min sønn, se så godt han har klart seg med skuespillet», sa Lewis.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken