Gå til sidens hovedinnhold

- Ja, vi kliner mye

- Kliner du og Ari mye, spør Aftonbladet. - Ja! Svarer prinsesse Märtha Louise.

(SIDE2:) En løssluppen, blid og forelsket prinsesse Märtha Louise spøker og forteller åpent om samlivet med Ari Behn til Aftonbladet.

- Vanskelig prinsesserolle
Märtha Louise er i Sverige i anledning boken «Hvorfor de kongelige ikke har krone på hodet». Men Aftonbladet er interessert i andre ting også.

Under tittelen Belinda: «Kliner du og Ari mye?» Märtha Louise: Ja!» snakker hun også om mye annet og er med på journalistens tidvis spøkefulle tone.

Blant annet at forteller hun at hun som liten ikke likte å være på utstilling. Og hun gjentar at hun tidvis fant prinsesserollen vanskelig.

- Alle barn har vel tanker om at vi kanskje ble forbyttet på fødeavdelingen. At vi egentlig er prinsesser og en dag kommer mor og far og henter oss. Min drøm var motsatt. En dag skulle min helt normale mor og far komme, sier Märtha Louise.

Hennes uttalelser under intervjuet om likelønn for kvinner og menn i Norge blir gjengitt i dagens VG.

LES MER: Märtha: - Likelønn i Norge

Norske kvinner reagerer: - Märtha har ikke peiling

Kjekk Håkon?
Hun ler da avisen antyder at kongehuset i Norge er «litt mer rock 'n' roll» enn det svenske, og sier det nok skyldes mangel på et aristokrati og adel i Norge. At hun gikk i kommunal barnehage og på skole sammen med andre vanlige norske barn.

Hun svarer også spontant ja på at hun og ektemannen er forelsket og kysser masse.

Og hun gir seg ende over når reporteren spør om ikke venninnene hennes var forelsket i hennes lillebror Haakon da de var små fordi reporteren synes han er så kjekk.

- Hva? ler Märtha Louise.

LES HELE INTERVJUET I AFTONBLADET(ekstern lenke)

Torsdag spurte for øvrig Side2 flere kjente navn som er vant til å omtales mye i mediene om de mente Märtha Louise hadde en god sak når hun forfølger den såkalte engleboka. Svaret var enstemmig.

LES:Kjendisene støtter Märtha

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren