(Side2:) Nå kan du få et gratis kinobesøk og en heidundrandes DVD-pakke ved å være med på Side2s filmkonkurranse. Alt du trenger å gjøre er å sende en e-post med riktig svar. Filmen «Be Kind Rewind» har premiere 18.april.

Dette kan du vinne:
Tre DVD-pakker med Michel Gondrys filmer: Dave Chappelle's «Block Party» og «Eternal Sunshine of the Spotless Mind» (Gondry er mannen som har laget «Be Kind Rewind»)

Seks norgesbilletter til «Be Kind Rewind» (to billetter til hver vinner).

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Dette handler filmen om

To bestevenner, en støvete videobutikk og et elektromagnetisk felt er utgangspunktet for en ellevill historie om ambisjoner utover det vanlige. Filmklassikerne blir ikke helt de samme etter at Jerry og Mike får tolket dem visjonært uten budsjett.

Jerry blir ved et uhell magnetisert mens han prøver å sabotere kraftverket ved siden av sitt beskjedne krypinn. Han har en mistanke om at kraftverket kan komme til å smelte hjernen hans. Det elektromagnetiske feltet Jerry utstråler, sletter alle filmene i videobutikken han og bestevennen Mike jobber i.

Nå risikerer Mike å få sparken av innehaveren, Mr. Fletcher, som er bortreist. Før han kommer hjem må Jerry og Mike hindre en fast kunde – en gammel dame med et avslappet forhold til virkeligheten – i å oppdage hva som har skjedd. Hvordan de gjør det? Ved å gjenskape og filme på nytt alle filmene hun har lånt, så klart! «Tilbake til fremtiden», «Robocop», «Rush Hour» og «Lion King» blir nytolket, eller «sweded», som Jerry og Mike liker å kalle det.

Om de kommer unna med bløffen? Videobutikken på randen av nedleggelse får nytt liv som nabolagets mest populære treffsted. Men hva kan ivrige filmfantaster gjøre hvis myndighetene vil fjerne butikken og bygge leiligheter?

Les mer om filmen her

HTML EMBED

Konkurransen
Under finner du tre bilder fra filmen som alle er fra diverse filmer som filmens rollefigurer spiller inn på nytt. Vi vil ha navnet på filmene.

Når du har funnet ut av de tre filmene sender du en epost til paal.nisja@nettavisen.no, skriv Tilbakespolt i emnet. Frist for konkurransen er fredag 18. april klokken 15.00.

Konkurransen skjer i samarbeid med Sandrew Metronome.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!