HTML EMBED

(SIDE2) - Det musikalske samarbeidet dere alle har ventet på.

Slik beskriver plateselskapet den noe uventede alliansen, som blant annet benytter en klassisk storhet i sitt låtslipp senere denne måneden.

Alle retninger
For selv om Jack White muligens har trukket inn årene på suksessen White Stripes, har han ikke lagt seg til hvile på pensjonistens laurbærblad av den grunn, og dukker opp i diverse sammenhenger.

HTML EMBED

Det siste prosjektet fra den kant involverer dog noe litt utenom det vanlige, selv for Jack - metalrapperne i Detroitgruppa Insane Clown Posse. White har blant annet produsert låta med det smått pornografiskklingende navnet «Leck Mich Im Arsch». Oversatt til vårt språk blir det «Slikk Meg i Rumpa», en låta som har kommet til, godt hjulpet av Mozart.

Hør hele låta litt lenger nede i artikkelen.

- Misforståtte
Låta, som neppe går inn i historien som en av klassikerne og allerede er blitt stemplet å være en spøk av flere musikkbloggere, kjører blant annet setningene:

- Slikk på venstre side, slikk på høyre, slikk ned midten. Shit, det er trangt. Slikk det rumpehullet hele natta lang.

White har gjort låta sammen med Shaggy 2 Dope og Violent J, med JEFF the Brotherhood som backingband, skriver nme.com.

- I 1782 skrev Wolfgang Amadeus Mozart et stykke som har blitt holdt utenfor rampelyset. tittelen er Leck Mich Im Arsch - direkte oversatt til «Slikk meg i Rumpa». Forståelig nok har dette stykket blitt feid under teppet. Hvem bedre enn å gi låta den fortjente respekten, enn de svært suksessfulle, svært misforståtte og splidskapende Detroit-rapperne i Insane Clown Posse, skriver plateselskapet Third Man.

Rumpe-stykket slippes på en 7'' og digitalt 13. september, med «Mountain Girl» som b-side.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!