Gå til sidens hovedinnhold

Jacko-fans vil ha pengene tilbake

Skuffede Michael Jackson-fans vil kreve pengene tilbake etter at de betalte over 2000 kroner for å se sin helt opptre.

(SIDE2:) Før World Music Awards ble det kjent at Michael Jackson skulle opptre under prisutdelingen. Etter sigende skulle han fremføre «Thriller», men da WAM var overstått stod skuffede fans tilbake.

- Jeg er rasende. Jeg føler at vi har blitt lurt, sier Katherine Kidd til BBC.

- Hva skjer'a?
Hun brukte 200 pund, over 2000 norske kroner, på å komme seg inn på World Music Awards, nettopp for å se Michael Jackson. Men popkongen fremførte ikke «Thriller» - den ble fremført av Chris Brown, mens det eneste som kunne minne om en Jackson-opptreden var da stjernen mer eller mindre stemte i på «We Are The World» sammen med et kor.

- Da Jackson gikk av scenen og lysene kom på, så jeg ansiktene til folk i salen. Alle tenkte «hva er det som skjer?», forklarer Jackson-fan Abdo Binmadhi.

- Jeg skulle holdt meg hjemme og sett dette på tv istedet. Vi burde få pengene tilbake, sier Binhadi, som reiste fra Oxford for å se Jackson live.

- Kuttet lyden
Arrangørene av prisfesten, som ikke gjorde noe for å dysse ned rapportene om en live Jackson-opptreden, opplyser at de ikke skjønte hvorfor popstjernen gikk av scenen uten å opptre.

- Jeg stod og så Jackson på scenen. Plutselig stoppet han. Lyden ble kuttet - det er første gang dette har skjedd i løpet av 18 år med World Music Awards, sier Julius Just, PR-sjefen for prisutdelingen.

Han skylder på at konsertstedet hadde restriksjoner på hvor sent på kvelden de kunne holde konserter. Men representanter for Earl's Court, hvor utdelingen ble avviklet, sier at de ikke kuttet lyden.

- Vi hadde fått dispensasjon fra reglene om støy for å la showet gå til klokken 23.00, sier talsmann Jeremy Probert til BBC.

- Showet gikk helt til klokken 23.00 - jeg tror faktisk de sluttet havlannet minutt før tiden, sier han.

Rett skal være rett - mange Jackson-fans var i fyr og flamme etter å ha sett sin helt på scenen, selv om det bare dreide seg om noen strofer fra «We Are The World».

Mer om World Music Awards her:

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen