Gå til sidens hovedinnhold

Forfører norsk kvinnes mann

Englands unge MGP-stjerne viser frem sitt nye image.

(SIDE2): Før og under Melodi Grand Prix-finalen i Moskva, kjørte Englands Jade Ewen en konservativ, klassisk stil.

21-åringen skulle tross alt fremføre balladen «It's My Time», skrevet av gigantene Andrew Lloyd Webber og Diane Warren. (Resultatet ble 5. plassen, den beste britiske plasseringen på syv år.)

Oppfølgeren er rask og annerledes, noe hun matcher med et annet image og en video hvor den lettkledde piken ser ut som en moderne popdiva klar til å danke ut lokale, yppige heltinner som Sugababes og Alesha Dixon.

Det Los Angeles-baserte klippet foregår på natten og viser Jade som sniker seg inn i huset til en mann som spretter opp. Er dette en våt drøm?

Kjekkasen i boksershortsen, iallefall mannen hun synger om på «My Man», er egentlig kjæresten til den norske låtskriveren Ina Wroldsen.

- Hehe, ja, den handler jo om han, og han er ganske stolt, sier 24-åringen fra Oslo til 730.no, samtidig som hun skrøt av London-piken.

- Jeg digger Jade! Hun er superkul og utrolig proff, og vi har blitt gode kompiser. Jeg syns det er veldig morsomt å jobbe på et prosjekt hvor man blir såpass involvert.

Se den sexy videoen til Jade og Inas «My Man»!

Den unge ringreven er også aktuell med britens neste singel «Punching Out», og står bak Pussycat Dolls' nye singel, hvor Nicole Scherzinger fronter seg selv som soloartist, blant annet i badekaret og på rulleskøyter.

Men før den ferske suksessen, gikk ikke alt som det skulle for Ina.

Les saken:Hennes oppsving startet med en gedigen nedtur

Kommentarer til denne saken