(SIDE2): Jade Goody kom fra ingensteds og ble kjendis over natten da hun deltok i Big Brother i Storbritannia. Men den siste tiden har oppmerksomheten rundt den unge tobarnsmoren dreid seg om kreftsykdommen hennes.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Kreftsyk i årevis
Bare 27 år gammel ble hun før jul diagnostisert med underlivskreft. Goody har hele tiden vært åpen om sykdommen og har gjennomgått tøff behandling. Underlivskreften kommer etter at hun først ble behandlet for eggstokkreft i 2004 og deretter tykktarmskreft i 2006. Begge gangene trodde legene at de hadde fått bukt med sykdommen.

I helgen ble det kjent at legene har gitt henne beskjeden at kreften har kommet for langt. Ifølge hennes talsmann, den kjente PR-mannen Max Clifford, har Goody kun måneder igjen å leve.

I denne tiden har hun og partneren Jack Tweed bestemt seg for å gifte seg. Nå har Elton John tilbudt Goody huset sitt som arena for bryllupsfesten.

- Han sa at hun kunne få gifte seg i villaen om hun ville, beretter Clifford som også kan fortelle at Mohammed Al-Fayed, innehaveren av Harrod's ga Goody brudekjolen hun hadde tenkt å kjøpe som presang da han hørte hun var og handlet på varehuset.

To små barn
Realitykjendisen har brukt den siste tiden til å sørge for alt for sine to små sønner på fem og fire år med sin første samboer, TV-programleder Jeff Brazier.

Hun ble først kjent i 2002 hun var i det britiske Big Brother-huset.

I januar 2007 var Jade med på Celebrity Big Brother, da en annen deltaker, den indiske bollywoodstjernen Shilpa Shetty, mente Goody hadde kommet med rasistiske bemerkninger inne i Big Brother-huset. Goody benektet dette på det sterkeste, men kom med flere unnskyldninger i ettertid.

I august i fjor var hun med på den indiske versjonen av det populære programmet, men trakk seg da hun fikk kreftdiagnosen mens hun var inne i huset.