(SIDE2:) Den dødssyke realitystjernen Jade Goody giftet seg i helgen med sin kjæreste Jack Tweed. Bryllupet fant sted i et blitzregn av de sjeldne.

Goody, som er en av britenes største realitystjerner, ble diagnostisert med uhelbredelig kreft for tre uker siden, og har kun kort tid igjen å leve. Kvinnen, som har hatt en røff oppvekst, har imidlertid valgt å dele sin sykdom i full åpenhet.

Fullt så åpent var imildertid ikke bryllupet som skal ha blitt solgt for 1,5 millioner pund. Jade Goodys talsmann, den kjente PR-guruen Max Clifford, har rett ut sagt at Goody vil gjøre det meste for å sikre sine to små sønners fremtid økonomisk før hun dør.

Flere medier i Storbritannia har bemerket at tragisk nok er dette Goodys livs realityshow.

Jade Goody (27) har gjennomgått flere kreftbehandlinger. Hun har to sønner på fem og fire år fra et tidligere forhold. Hun møtte Jack Tweed (21) under Celebrity Big Brother i 2007. De har hatt et til- og fra-forhold, men fant tilbake til hverandre i fjor. Tweed ventet imidlertid på å få sone en dom for overfall etter at han og en kamerat i 2006 ble dømt for å ha gått til angrep på en 16-åring.

Han soner nå dommen ute av fengsel med en elektronisk fotlenke, men fikk dispensasjon fra selveste Jack Straw til å tilbringe bryllupsnatten med sin nye brud.

The Daily Mail skriver imidlertid at det kan være eneste natten de to får sammen som gift par fordi Goodys helse nå er så dårlig at hun trenger hjelp døgnet rundt. Bruden skal imidlertid ha klart å stå oppreist under nesten hele den 30 minutter lange seremonien lørdag, men måtte sette seg på slutten av vielsen, skriver avisen.