(SIDE2): Etter at det ble kjent at Jade Goody døde natt til søndag, har blomster og kondolanser strømmet på.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Storbritannias statsminister Gordon Brown hyllet Goody for hennes mot og for måten hun satte søkelyset på kreft, skriver guardian.co.uk.

Svært trist
- Jeg ble svært trist da jeg fikk dødsbudskapet. Hun var en modig kvinne både i livet og døden, og hele landet har beundret Jades innsats og vilje til å sikre sine barns framtid, sa statsministeren i en melding.

SE STOR BILDESPESIAL NEDERST!

Også opposisjonslederen, David Cameron, har uttalt seg om Jades død:

- Hun vil bli husket som en som reddet livet til andre unge kvinner i framtiden. Mine tanker er hos familien, spesielt de unge sønnene hennes, i denne vanskelige tiden.

Planla begravelsen
Jade planla begravelsen sin til minste detalj. Den skal finne sted i hennes lokale kirke i Blackhurst i løpet av de ti neste dagene. Liket ble flyttet ut av huset like før klokken 08:00 lokal tid, fem timer etter at hun døde.

Ikke lenge etterpå forlot ektemannen Jack, familievennen Kevin Adams og moren Jackiey huset, tydelig preget av situasjonen. Foran Jades hus ligger det hauger med blomster, stearinlys og bamser, og folk har samlet seg gråtende i sorgen.

- Hun døde som hun levde: i rampelyset ... det var hennes måte å håndtere det på, sa Jades talsmann, Max Clifford.

Etter at Jade for et par måneder siden fikk vite at kreften hun ikke hadde lenge igjen, lot hun seg intervjue av avisen News of the World.

- Jeg har brukt hele mitt voksne liv på å snakke om livet mitt. Den eneste forskjellen nå er at jeg snakker om min død. Det er ok. Jeg har levd foran kameraene, og kanskje vil jeg dø foran dem, sa hun til avisen.

Sønnenes framtid
Jade har gjort det klart at hun tok seg godt betalt for intervjuene og solgte blant annet rettighetene til bryllupet sitt til magasinet OK!. dette for å sikre framtiden til sønnene sine Bobby (5) og Freddie (4).

Stephen Fry sa at Jade var «en slags prinsesse Diana fra feil side av byen», skriver guardian.co.uk. Jade gikk på syv år gjennom en veldig offentlig prosess fra først å ha blitt gjort narr av og bebreidet, til å bli respektert og få folks sympati.

1760