(SIDE2): Da Jade Goody døde i mars, proklamerte hennes 21 år gamle enkemann Jack Tweed at han var en forandret mann. Tragedien skulle visstnok ha ført til at den tidligere partyløven både hadde blitt avholdsmann og religiøs.

Men etter å ha sonet seks uker for vold og trusler mot en taxisjåfør, begynner Tweed å vise sitt gamle ansikt igjen.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Mamma grep inn
Planene var ifølge Daily Mail å feire friheten med en gjeng fengselskompiser med en stor fest. Avisen kan røpe at de hadde leid en minibuss og sørget for at en gjeng glamourmodeller skulle være med i entouraget.

Men i ellevte time skal planene ha blitt endret på initativ fra Tweeds mor og medierådgivere. I stedet for Side 3-jenter ble Jack møtt av sin mor utenfor fengselsportene, og det første stedet de dro var Jade Goodys grav. Medierådgiverne hadde advart mamma Tweed sterkt mot å la sønnen ødelegge sitt allerede frynsete rykte ved å holde en overdådig fest.

Fra gravstedet til puben
Senere på dagen var derimot Jack i godt humør, og ble observert i lystig lag med venner på sin lokale pub. Tweed planlegger nemlig å relansere seg selv som klubbpromotør, og hans lystige syn på livet så kort tid etter å ha mistet sin kone sees på som avskyelig av det britiske folk.

- Det er en katastrofe i emning, men ingen kan få ham til å høre på fornuft, innrømmer Jacks PR-rådgiver Max Clifford til Daily Mail.

- Han har disse kompisene som ser på ham som en mulighet til å tjene mye penger i utelivsbransjen. Jeg ser på dette som et stygt forsøk på å kapitalisere på Jades død, legger han harmdirrende til.