(SIDE2): Jade Goody (27) er en av britenes største realitystjerner. Hun ble diagnostisert med uhelbredelig kreft for drøye tre uker siden, og siden har hennes kamp mot sykdommen blitt fulgt av en hel nasjon.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Britiske aviser skriver tirsdag at Goody ikke ønsker å leve lenger. Hun ber legene sine om å hjelpe henne til å dø.

Realitystjernen ønsker å få slutt på lidelsene. Hun vil også at hennes to sønner skal få mulighet til å komme seg videre i livet, istedenfor å se henne dø.

- Jeg har sagt til legene mine at jeg vil slippe nå – gi meg en injeksjon eller tabletter. Bare la meg slippe, og la barna mine fortsette med livene sine, sier hun ifølge Daily Mirror.

Giftet seg
Goody giftet seg med kjæresten Jack Tweed (21) søndag. De to møttes under Celebrity Big Brother i 2007. De har hatt et til- og fraforhold, men fant tilbake til hverandre i fjor.

Det nygifte paret tilbrakte trolig sin siste natt sammen etter bryllupet, skriver The Sun. Goody måtte ta en rekke smertestillende for å orke å komme seg gjennom bryllupet. Parets første dans sammen under bryllupet var til Aerosmiths låt «I Don't Want to Miss a Thing». Ifølge den britiske avisen var det en romantisk seremoni.

LES MER: Fikk dispensasjon på bryllupsnatten