(SIDE2): Jade Goody (27) har kjempet mot kreften i flere måneder, men denne uken fikk hun beskjed om at de stopper cellegiften og at hun kun har få måneder igjen å leve, skriver The Sun.

Hjem til familien
27-åringen er desperat etter å komme seg hjem til sine to små sønnene Bobby (5) og Freddie(2), og være med dem den tiden hun har igjen. Kjæresten Jack Tweed (21) vil gifte seg med Jade og de to har planer om å smis i Hymens lenker allerede om et par uker.

Tidligere denne uken måtte legene gi den triste beskjeden til familien om at Jades ikke står til å redde. Legene var redde for hvordan den britiske realitykjendisen ville ta nyheten, men hun ba om å få sannheten.

Smertefullt
Jade har store smerter og legene jobber på spreng for å prøve å gjøre de siste månedene eller til og med ukene hun har igjen å leve så komfortble som mulig.

Hun har blitt støttet og trøstet av kjæresten og moren Jackiey Budden ved sykehussengen den siste tiden. Men Jack må reise fra sykehuset klokken tre hver ettermiddag fordi han er ute på prøve fra fengselet.

Ingen håp
På grunn av Jades unge alder vokser kreftcellene svært raskt i kroppen hennes etter at hun fikk påvist livmorhalskreft i august i fjor. Kreften har spredd seg til tarmene, leveren og lysken.

En advokat har vært på sykehuset og Jade har fått opprettet et testamentet der hun overlater alt hun eier til sønnene sine.