(SIDE2): Det britiske ukebladet OK! har fått massiv kritikk etter at denne ukens utgave kom på butikkhyllene tirsdag, skriver MailOnline.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

«In loving memory»
Bladet er nemlig en eneste stor hyllest til Jade Goody (27), den kreftsyke og døende realitystjernen. Det er et positivt nummer full av gode minner om Jade. Problemet er bare at Jade fortsatt er i live.

Les: - Jade kan redde mange liv

På bladets forside, som har en svart sørgeramme, kan man lese om Jades siste ord og ønsker. Med kjærlige minner skriver OK! om Jade, som det står at levde fra 1981 til 2009.

Til OK!s forsvar kom det meldinger forrige helg om at Jade ikke hadde lenge igjen å leve. Mandag fikk pressen beskjed om at hun helt sikkert ikke ville leve til tirsdag, og at hun var utslitt fordi hun hadde holdt seg våken lenge av frykt for å sovne og aldri våkne opp igjen.

Så det er kanskje ikke så rart at OK! valgte å sende hyllestutgaven til trykkeriet.

Les: Jade er timer fra døden

Britisk presse har holdt 24-timers vake som sultne gribber utenfor Jades hus i Essex nord for London, og tar bilder av venner og familie ettersom de går inn og ut av huset. Det gjelder å være først ute med nyheten om at hun er død.

Smakløst
Press Complaints Commision (PCC), som er britenes svar på PFU, har så langt mottatt over 60 klager.

Selv om bladet feirer Jades liv, er det smakløst å komme med en slik nekrolog mens hun fortsatt er i live, sier kritikerne.

Les: - Jeg er død innen en måned

En representant for PCC, Stephen Abell, sa til MailOnline at de ennå ikke hadde tatt stilling til om saken skal etterforskes.

- Mange av klagene går ut på at magasinet er en stor belastning for Jades familie, sa han.

Max Clifford, som taler Jades sak, har uttalt til BBC Radio 1 at magasinets hyllest er støtende og at OK! burde beklage.

Jades mor Jackiey Budden (51) ble observert mens hun leste magasinet etter at hun gråtende forlot huset i går, og fortalte reportere at stemningen inne i huset var håpløs og trist.

Les: Truet kreftsyke Goody med hammer