(SIDE2): Den 37 år gamle skjønnheten Jade Jagger besøkte Oslo i helgen, og så ut til å kose seg på fest i den norske hovedstaden.

Barbeint
Nærmere bestemt var hun på utestedet Barbeint, der hun var hyret inn som vertinne for det populære stedets kjendisfest i helgen.

Siste nytt? Sjekk forsiden av Side2 akkurat nå!

Jagger, datter av Mick Jagger og Bianca Jagger, tok med seg sitt livsstilskonsept «Jezebel», - navngitt etter mellomnavnet hennes - som hun tidligere har gjennomført i St. Tropez, New York og London. I tillegg var ektemann, DJen Dan Williams, med og snurret plater.

Tilstede var flere kjendiser, blant annet hadde partyfikser Sverre Goldenheim med seg Lene Alexandra Øien. Paret har datet i noen uker, og så ut til å kose seg på fest sammen.

Kostbart
Barbeint drives av utelivskongene Tore Frisholm Reda og Jama Awaleh. Hva gutta måtte ut med for å få Jagger til byen, vil de ikke ut med.

- Kroner og øre er ikke interessant for oss å snakke om. Med det er et prestisjekonsept. Vi hadde aldri valgt det hvis det ikke passet i vår profil, sa Awaleh til VG før helgen.

Kompisen Sverre Goldenheim, uttalte seg slik om hva det koster å få kjendiser til å kaste glans over fester.

- Ja det er ikke gratis, eksakt pris trenger vi ikke snakket om, men det er fort femsifrede eurobeløp, samt fly og hotell med mer, sa han til inoslo.no ved en tidligere aneldning.

Smykker
Jade har vært i Oslo en gang tidligere, i 2007. Da besøkte hun utestedet Cosmo.

I tillegg til å være datter av en av rockens frontmenn og bestefedre, har Jade tidligere jobbet som modell, og arbeidet som smykkedesigner. Frem til 2006 jobbet hun som kreativ leder for det britiske juvelselskapet Garrard.

Det kommer også frem i livsstilskonseptet Jezebel, der både musikk og mote er en viktig del.