Gå til sidens hovedinnhold

Kan Jaden og Willow Smith kontrollere tiden?

De siste ukene har søsknene fått gjennomgå etter årets mest bisarre intervju.

Det var etter intervjuet i magasinet ”Times” nylig at barna til Will Smith og Jada Pinkett Smitt skapte storm i amerikansk media. Folk mener at de to tenåringene, Jaden (16) og Willow (14) kommer med påstander som er så surrealistiske at det er oppsiktsvekkende. De to påstår blant annet at de kan kontrollere tiden.

Da Smith-søsknene ble spurt om hva slags forhold de har til tid, svarte Willow:

- Jeg kan la tiden gå sakte eller la den gå fort, hva enn jeg føler for. Derfor vet jeg at tid ikke eksisterer.

Jaden forklarte det slik:

- Med hensyn til å være her på jorda; dersom du er bevisst i et øyeblikk - da kan ett sekund vare ett helt år.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=DTrQ09Q0K37kBkB6U8VLLMFM4Oadi9ISMnOzOEj3ZwwRscskHY_XBDgi98STQJtJTiAphQv86Lw2mkUn_d4BaxciYWyUqVm82OXsFH6GgPSSPU9r1lCnXthGHDUU4jsZD-76gdTUPF0&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Han fortsatte, noe kryptisk:

- Fordi man må leve. Vi har alle en teoretisk fysiker inni hodet vårt, og man kan snakke og snakke, men det er å leve.

Begge barna har sine egne musikkarrierer, og begge har vært skuespillere siden åtteårsalderen. Jaden har vært med i flere filmer, deriblant Karate Kid, som var regissert av norske Harald Zwart.

Da Jaden ble spurt om hvordan han syns det var å ha hjemme-skole, sa han at vanlig skole er overvurdert og deprimerende.

- Skolegang er ikke autentisk, fordi det har en slutt. Det er ikke virkelig. Vår lærdom vil aldri ta slutt. Den skolen vi går til hver morgen, vil alltid fortsette, sa han.

Side 2s reporter møtte Jaden Smith i Mexico i fjor, da han promoterte filmen ”After Earth”, der han spiller mot sin egen far, Will Smith. Under intervjuet kom det tydelig frem at Jaden er forsiktig med hvem han slipper inn i sin innerste vennekrets.

- Jeg vet hvilke jenter som er ekte, og hvilke som ikke har ærlige intensjoner.

- Begynner du å vende deg til all oppmerksomheten som fulgte etter Karate Kid?

- Ja, og selv før Karate Kid kjente folk meg. Ting forandret seg etter den filmen, men ikke i min innerste vennekrets. Jeg er alltid bevisst på hvem jeg slipper tett innpå meg.

Han viste også frem hvilke smidige rappe-triks han lærte av bestekompisen Justin Bieber for å få mer draget på jentene.

Du kan se intervjuet i videoen over.