Gå til sidens hovedinnhold

Jamie Lynn får ikke gifte seg

Familien Spears mener det holder at 16-åringen er gravid.

(SIDE2): Mamma Lynne og pappa Jaime Spears har det virkelig ikke lett for tiden. Ikke bare har Jaime fått ansvar for datteren Britneys eiendeler, også datteren Jaime Lynn trenger foreldrenes støtte.

Les mer:Pappa trosser Britney

Først sjokkerte hun foreldrene og nesten en hel verden da hun annonserte at hun er gravid, 16 år gammel. Nå har ryktene om at hun og kjæresten, 18 år gamle Casey Aldridge, skal gifte seg begynt å surre. Flere har snakket om et sommerbryllup, men det vil resten av familien Spears ikke ha noe av melder Entertainment Wise.

Både foreldrene og Britney skal ha nektet Jaime Lynn å gifte seg med Casey, selv om de skal ha barn sammen.

- Faren, Jaime, vil ikke at de skal gifte seg, og det gjør ikke Britney heller. Jaime synes hun er altfor ung. Moren Lynne er helt stresset over hele situasjonen, sier en kilde til PageSix.com.

I tillegg skaper loven problemer for det eventuelt gifteklare paret. I Louisiana kreves det tillatelse fra foreldre om en av partene er mellom 16 og 18 år.

- Det er derfor Lynne dro tilbake til Louisiana tidligere enn planlagt. Hun ville egentlig bli lenger i Los Angeles på grunn av Britney, men så dukket denne situasjonen opp, sier kilden.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album