Gå til sidens hovedinnhold

Fant TV-bøndene kjærligheten?

Noen ble gift, noen gikk fra hverandre og noen fant hverandre aldri. Side2 har sett på hvordan det gikk med TV-bøndene etter fire år med «Jakten på kjærligheten»

(SIDE2:) På tirsdag får vi vite hvordan det gikk med årets bønder i den superpopulære realityserien «Jakten på kjærligheten».

Kjærlighetsrekord?
Det kan gå mot kjærlighetsrekord i årets utgave, der de fleste av bøndene ser ut til å ha funnet seg en kjæreste.

Men holder realitykjærligheten etter at alt oppstyret har lagt seg?

Side2 ser tilbake på tre år med «Jakten på kjærligheten» for å se hvordan det faktisk gikk med bonderomantikken.

Den spede begynnelse
2004 var året det hele startet, og det ble også et relativt godt år for romantikken. To av de fire bøndene fant seg kjærester.

Hans Ole Nafstad
Hans Ole valgte å ta med seg Heidi Kjos på kjærlighetsferie, men det lille ekstra manglet.

- I siste episode sier vi jo at vi har lyst til å se hva som skjer fremover, men det var egentlig ikke aktuelt. Jeg har imidlertid ingenting negativt å si om Heidi og ville ikke at det skulle se ut som jeg dumpet henne på TV, sa Hans Ole til Nettavisen.

Ikke lenge etterpå fant han derimot lykken med en annen kvinne som hadde skrevet til Hans Ole i forbindelse med serien. De hadde møttes overfladisk før, blant annet på et motorsykkeltreff, og tidligere i år fikk de to en sønn sammen.

Inga Berit Lein


Inga Berit fant heller ikke kjærligheten på TV, men ble sammen med en mann fra hjembygda i stedet. Svein Jarle Bjørnås het han, og var god å ha da Inga Berit måtte

gi opp bondeyrket

på grunn av en vond nakke.

Bjørnås tok over driften, og de to er nå forlovet.

Wenche Søndrol
For Wenche derimot, traff Amors piler nøyaktig der de skulle. Hun ble sammen med frier Thor Even og i 2005 giftet de seg på ekte bondevis i Vang kirke. Programleder Katrine Moholt var blant gjestene.

- Det var en flott og rørende vielse. Dette er et bevis på at det vi holder på med er på ordentlig, sa Moholt til VG den gang.

Magnus Sendstad-Valen
Også Magnus fant sin hjertenskjær blant frierne.

Bonden tok med seg sin Camilla Madsen til Barcelona, og nå er de forlovet og samboende på gården.

Lite kjærlighet året etter
«Jakten på kjærligheten» i 2005, sto derimot ikke i romantikkens navn. Bare en av bøndene fant en kjæreste, og heller ikke her holdt lykken.

Ingeborg Semb
Ingeborg var eneste kvinnelige bonde i 2005-sesongen. Selv om hun kom godt overens med frier Johan Hammer, ble de ikke kjærester.

- Jeg ble aldri forelsket. Og sånn er det med følelser, man kan ikke ta av og på en knapp. Han var litt betatt. Men jeg er ikke interessert i å gi folk falske forhåpninger, så jeg har hele tiden vært ærlig med ham, fortalte hun den gang.

Tollef Grindstad
Tollef dro til Irland sammen med sin utkårede Joran Hansen. Men selv ikke de romantiske omgivelsene på den grønne øya fikk kjærligheten til å blomstre.

- Jeg fikk ikke noen gnist, så da synes jeg ikke det var viktig å gå videre. Særlig ikke om det var følelser fra hennes side, for da kunne det gitt falske forhåpninger, sa han til Side2.

Det var ikke bare damer som var interesserte i Tollef. Han fikk også flere oppringninger fra homofile menn som ønsket et forhold.

Selv om han ikke fant kjærligheten fant han en venn for livet i deltaker Ingeborg Sem.

Les Bonderomantikken visnet

Lars Jacob Galåen

Lars Jacob var den eneste som fant kjærligheten i 2005-sesongen, sammen med sin Mari Grindstuen.

- Jeg valgte hun jeg ble forelsket i, sa Lars Jacob etter at han hadde valgt, men paret gikk hver til sitt året etter.

- Vi ble sammen under spesielle omstendigheter. Da alt roet seg ned, fant vi ut at vi var veldig forskjellige, sa Mari til Se og Hør i 2006.

Lars Julius Bjørnstad
Lars Julius tok med seg Mona Verpe på Gøtakanalen, men selv om Mona nok var mer enn begeistret for bonden, ble følelsene ikke gjengjeldt.

- Nå når programmene har gått, så har hun blitt minnet på det hele tiden. Så det er hun som har hatt det kjedelig nå, sa Lars Julius da programmet gikk på TV.

.

2006 var året med de sterke følelsene
I fjorårets sesong ble det både ekte kjærlighet og knuste drømmer.

Terje Sann
Terje var en av dem som ikke fant kjærligheten i 2006.

- Det ble ikke noe med noen av de damene som var med i «Jakten på Kjærligheten» nei, fortalte Sann lurt til Side2 tidligere i år. Men ikke lenge etter gikk ryktene om at Terje hadde funnet lykken med alenemoren Sissel Aanerud.

Harald H Opedal
Harald fant kjærligheten sammen med frier Silje Tollefsen.

Etter et hardkjør fra media, så de to seg nødt til å be om ro og fred. Men lykken varte ikke evig og for et par måneder siden bekreftet Opedal at forholdet hadde tatt slutt.

Anne Mæhlum
Anne valgte til slutt Torjus som sin frier, men de store følelsene uteble. Heldigvis gikk det ikke lenge før Anne fant lykken med Lillehammer-mannen Martin Berge.

- Martin er kjæresten min. Han er en god venn av søsteren min og samboeren hennes. Likevel var det først da vi møttes på byen på Lillehammer at vi virkelig fant tonen, sa hun til Se og Hør et par måneder etterpå.

Tore Jardar Johannessen
Tore Jardar falt pladask for en av sine beilere, Michelle Skjønsholdt, og han fridde ikke lenge etter under en romantisk ferie i Karibia. Nå er bryllupsdagen satt og alle hjerter gleder seg.

Kjærligheten kan altså finnes på TV.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Kurs i dag: Disse boblene og vinene passer perfekt til 17. mai