Gå til sidens hovedinnhold

Sykmeldt av Jakten på kjærligheten

Deltakelsen i «Jakten på kjærligheten» ble ikke slik Rigmor Solberg hadde tenkt seg.

(SIDE2:) I forrige runde av «Jakten på kjærligheten» falt Rigmor Solberg for bonden Svein Romundstad. Rigmor var med i frierrunden til siste del, men ble bedt om å reise hjem av bonden fordi han valgte den andre deltakeren i stedet.

Er du på jakt etter en kjæreste? Prøv Side2 Single nå!

Slått på målstreken
- Det var utrolig vondt å bli slått på målstreken,, sa Rigmor den gang til Side2. Sjokket hos Rigmor Solberg da Svein Romundstad ikke valgte henne var tydelig på skjermen. Spesielt etter at det hadde blitt gjort mye ut av at de hadde kysset hverandre i en tidligere episode.

Rigmor fortalte til Side2 at hun ikke husket noe av det som skjedde etter at Svein valgte Oddrun i stedet for henne, men at hun gråt og gråt og måtte trøstes av Katrine Moholt og TV-teamet.

Til Side2 fortalte hun den gang at hun ikke angret på at hun ble med.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Kjærlighetssorg
Men vel hjemme, og med munnkurv siden programmet ikke skulle sendes før lenge, fikk Rigmor problemer.

- Jeg var knust av kjærlighetssorg. Jeg fikk ikke Svein ut av hodet, sier Rigmor Solberg til Se og Hør.

- Jeg sliter i tillegg med migrene, men du kan si jeg fikk en kraftig psykisk knekk av «Jakten på kjærligheten», sier hun til Se og Hør. Periodevis ble hun sykmeldt fra jobben.

- Ble satt ut
Da serien gikk på TV, medga Svein Romundstad at han ble litt paff av Rigmors sterke følelser, som kom mer frem i intervjuene han ikke hadde fått se enn i samværet med ham.

- På daten ble jeg litt overrasket. Jeg var ikke klar over hvor engasjert hun var. Jeg vet jo ikke hva de sier i intervjuene så det kom overraskende på meg. Jeg ble satt ut. Hun fortalte at hun var veldig forelsket. Det var en spesiell situasjon, sa han den gang.

Svein Romundstad sier til Se og Hør at han ønsker Rigmor alt godt, og at han synes det var leit at hun tok det så hardt å bli sendt hjem fra gården.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot