Gå til sidens hovedinnhold

Fikk besøk av frier midt på natten

- Jeg ble litt paff, sier «Jakten»-Anders.

(SIDE2): Interessen rundt Anders Braut Ueland (31) har vært enorm siden han viste seg på TV tidligere i år.

Bonden fra Vigeland var den av frierne i årets sesong av «Jakten på kjærligheten» som fikk flest brev, og til tross for at innspillingen av TV-serien for lengst har startet er det mange som ønsker å komme i kontakt med den kjekke 31-åringen.

- Det har vært en jevn strøm med forespørsler på Facebook og meldinger siden episoden med brevene ble vist på TV, sier Anders, til Side2.

- Det har vært ganske mye press og det kom en røys etter det programmet. Jeg fikk blant annet 25 venneforespørsler fra helt ukjente etter den episoden.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Greide å spore meg opp
Men det er ikke alle som nøyer seg med å sende en tekstmelding eller legge til kjekkasen som venn på Facebook. En av interessentene har også møtt opp personlig.

- Det var ei som jeg fikk melding av som sa hun hadde lyst til å sende inn et brev og jeg sa at det måtte hun bare.

- Hun gjorde det, men hun sendte inn for sent og brevet ble derfor avvist. Hun greide imidlertid å spore opp brevet og en kveld kom hun på døren kl. 23:30 en kveld og ville levere brevet.

Dette var ikke noe Anders hadde forventet.

- Jeg ble litt paff og satt ut over at hun hadde kommet hele den veien. Jeg kunne naturligvis ikke ta henne med i prosessen, sier han og forteller at den unge kvinnen er fra område, men hadde kjørt et par timer for å overlevere brevet.

- Det er litt spesielt at hun kom på den måten. Det er i alle fall ikke slik jeg ville gjort det.

- Tøft gjort
Anders er imidlertid ikke den eneste bonden som har fått en frier på døren.

En av Anna-Liisas beilere dukket også opp uanmeldt hjemme hos henne på Løten, men hun var mer positivt overrasket over visitten.

- Jeg ble overrasket, men jeg synes det var tøft gjort. Han hadde sett meg på TV og han ville gjerne møte meg og det står respekt av at han turde å møte opp, Anna-Liisa Evensen (27), til Side2 tidligere i år.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV2 mandager kl. 20:00.

Reklame

Pondus-boka har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken