Gå til sidens hovedinnhold

Giftet seg, brøt opp, fikk barn

Slik gikk det med alle bøndene i «Jakten på kjærligheten».

(SIDE2): Det er fem år siden de første kjærlighetshungrige bøndene åpnet gårdene sine og tok imot nordmenn i sin jakt etter den rette.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Mange bønder- litt kjærlighet
Realityserien «Jakten på kjærligheten» har hatt med 40 bønder i løpet av årene hvor av 20 har jaktet på TV og serien kan til nå skilte med tre bryllup og en liten jakten-baby før de går i gang med runde seks i 2009.

Fredag kveld er det klart for et kjærlighetsgjensyn med de bøndene som fant hverandre på alvor - og de som fant kjærligheten uten å være bonde på TV.

Finn kjærligheten på Side2 Match!

Wenche + Thor Even
Den aller første sesongen av jakten ble vist høsten 2004 og det endte med hele to bryllup, ett samboerskap og også en baby.

Det var bonden Wenche fra Vang som fant den rette i Thor Even - og TV 2 og øvrig kjendispresse var selvsagt til stede da de to giftet seg i en rørende seremoni to år senere. Paret har også fått et barn sammen som nå er to år.

Tore Jardar + Michelle
Sommeren 2008 skred også bonden Tore Jardar fra Larvik, som var med i serien i 2006, ned kirkegulvet med sin utkårede Michelle.

Tore Jardar ble «helt satt ut» av Michelle første gangen han så henne og i oppsummeringsprogrammet får en selvsagt tilbakeblikk til det første møtet og det første kysset...

Les mer her: Fant TV-bøndene kjærligheten?

Silje + Andreas
Men i kveldens episode av de beste øyeblikkene fra fem år med bonderomantikk er det selvsagt de to bøndene som fant kjærligheten det dreier seg om. Silje fant sin Andreas nesten fra dag én og var tydelig forelsket i snekkeren. Andreas la aldri skjul på hva han følte for SIlje og da paret reiste sammen på ferie - ble de to kjærester på ordentlig.

Guro + Svein Are
Men kjærlighetsvalget som ble det vanskeligste var for Guro Huseby - hun møtte flere veldig fine gutter som hun følte hun kunne være kjæreste med. Men det var allikevel en som sto spesielt ut for henne og Guro falt pladask for Svein Are med en gang - og en oppdatering om deres planer for det nye året kommer også.

Les også: Feirer romjula sammen

Dramatikk
I 2008-sesongen var det mye drama og mye kjærlighet i luften.

Side2 kåret før året var omme de beste realityøyeblikkene i TV-året som gikk og da kom Mortens rømming fra Ragnhilds gård med på listen.

Les også: Årets beste realityøyeblikk

Hvem som holdt sammen og hvem som bryter ser du i«Jakten på kjærligheten - øyeblikkene» som vises fredag klokken 20.00 på TV 2.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken