Gå til sidens hovedinnhold

Klare for kjærestevalget

Bøndene Ola og Guro velger i kveld.

(SIDE2:) Det er igjen to friere hos hver av de to bøndene. I kveld er det valg og stemningen er rar og spent på de respektive gårdene. For bøndene Ola Sylte (30) og Guro Huseby (28) er det en vanskelig siste kveld som venter.

Stem på hvem du tror bøndene velger til høyre i saken!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

En siste date
Før det endelige valget skal tas venter en siste date for Guro sammen med Svein Are Trollsås og Tore Molde. Stor spenning i lufta er det uten tvil på de to datene - og begge gutta legger inn det siste støtet for å vinne bonden fra Sandefjord.

- Det verste er å tenke at jeg nå kan miste henne, sier Svein Are før det nervepirrende valget skal tas.

Tidligere har Svein Are nemlig vært uheldig i kjærlighetslivet. For halvannet år siden ble den sympatiske gutten dumpet av sin mye yngre kjæreste. Samme dagen mistet han også jobben, skriver Se og Hør tirsdag denne uken.

Les mer her:Ble dumpet av kjæresten

Masse følelser
I Surnadalen venter Dina Elisabeth Aarmo og Astrid Elisabeth Fosshaug spent på hvem Ola velger.

Jentene gruer seg tydelige, men begge føler at de etter den siste daten som ble vist i forrige episode at de fikk en god prat med bonden.

Da Side2 snakket med Ola tidligere denne høsten ville ikke han røpe om han var forelsket i den han valgte - men at de to klarte å snike seg til litt tid sammen etter at innspillingen av «Jakten på kjærligheten».

Les mer her:- Forelska? Det vil jeg ikke si

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klare for tur
Silje Stensland (28) og Ragnhild Strømmen Strand (23) har kun én frier hver igjen og i kveld er det reisemål som står på menyen for dem.

Ragnhild gleder seg til å bli bedre kjent med Håvard Hansen i en annen setting og ser fram til turen, mens Silje er tydelig svært forelsket i sin Andreas Gran og endelig skal de to få masse tid for seg selv.

Hvem av frierne som blir valgt ser du i «Jakten på kjærligheten» på TV 2 klokken 20.00 tirsdag.

Reklame

Hagemøblene nordmenn elsker

Kommentarer til denne saken