(Side2): TV-sjekkingen tar en uventet vri for Torleif Mørk. Avskjeden finner sted etter at frieren har forklart Torleif at situasjonen på gården er mer enn bare spesiell.

- Det er litt vanskelig. Jeg slapper ikke av og er ikke komfortabel med situasjonen, sier frieren under en samtale med Torleif.

- Vond klump i magen
Til Side2 sier hun at hun ikke klarte å finne seg til rette i situasjonen som en av tre friere.

- Det var vanskeligere å være meg selv og gi av meg selv. I ettertid ser jeg at jeg hadde det moro sammen med jentene. Men det så jeg ikke da. Der og da var jeg så fokusert på at jeg ikke helt klarte å være meg selv, og gikk med en vond klump i magen, sier hun til Side2.

Torleif bekreftet mistanken
Avgjørelsen om å reise hjem falt etter en prat med Torleif. Da fikk hun bekreftet at de var mer kompiser enn potensielle kjærester.

- Jeg følte at vi var gode venner, men at det ikke ville bli noe mer enn det. I utgangspunktet var det ikke planen å reise. Men etter å ha pratet med Torleif fikk jeg bekreftet følelsen av at det ikke ville bli noe mer enn vennskap, sier hun.

Når hun ser tilbake, var det en riktig avgjørelse å sette strek.

- Ja, det var riktig avgjørelse å reise. Torleif er en bra gutt, men jeg så hva som ville skje videre så det var ikke noen vits i å gi mer av seg selv. Jo mer man gir av seg selv dess mer har man å tape, sier hun.

- Kjedelig, men ærlig
Torleif på sin side sier det var kjedelig at en av frierne ville kaste inn håndkleet.

- Det er kjedelig å få den beskjeden, men det er ærlig av henne. Det setter jeg pris på, sier han i programmet.

Han sier også at når alt kommer til alt var det best at det gikk som det gikk. Han stilte seg tvilende til om den hjemreiste frieren ville bli en kjæreste eller forbli en venninne.

- Jeg vet ikke om hun ville blitt mer enn en venninne, sier Torleif.