(SIDE2): I tirsdagens episode av «Jakten på kjærligheten» på TV 2 var det tilløp til sjalusidrama. Det er Anne Britt som mister humøret når hun må tilbake til huset for å lage middag.

Torleif og Anne Britts rival Hilde blir igjen på skytebanen for å knerte leirduer.

Fikk mer alenetid
- Tanken på at de får så mye alenetid plager meg mer enn det burde gjort. Det hadde vært bedre hvis vi begge var med på leirdueskytingen, sier Anne Britt i programmet.

Hun likte ikke at Hilde ville få sjansen til å vinne terreng mens hun selv var ved grytene.

- Det jeg tenker på er hva de kommer til å snakke om. Det plager meg at de to kan snakke om alt mulig mens jeg er her og lager mat, sier hun.

Amper stemning
Rogalandsjenta klarte ikke å skjul sin skuffelse og stemningen er amper når de setter seg til bords. Torleif på sin side har tidligere sagt at han «ikke liker sure folk» så Anne Britt forklarer etterpå at hun ikke likte å forlate dem.

Anne Britt og Hilde er de siste to jentene på gården til Torleif Mørk. Den tredje kandidaten på gården hans valgte å reise hjem i forrige uke.

Tirsdag kveld skulle også Ole Jacob Kollerud bestemme hvilke to jenter som får bli i «Jakten på kjærligheten». Bettina Bakke og Ida Marie Krone er de to jentene som får fortsette kampen om Ole Jacob.

Kristin Langaard måtte reise hjem. Hva hun mente om det finner du her:

Hun måtte forlate TV-bonden

196470

Her kan du se hele programmet.

Les mer:
Her slutter bonderomantikken
Derfor forlater hun TV-bonden

Se «Jakten på kjærligheten» på TV 2 tirsdager klokken 20.00.