(Side2): I tirsdagens episode tar TV 2s damesøkende bønder Anders, Svein, Ole Jacob og Torleif sine respektive friere hjem til sine respektive gårder, i serien «Jakten på kjærligheten».

Damene skal heretter få møte hverdagslivet blant kyllinger, korn, kyr og annet som hører bonderomantikken til. Men de fire skal bli til én, og i mellomtiden skal de fire frierne gjøre sitt for å vinne bondens hjerte.

I den første episoden hjemme på gården får vi se Ole Jacob Kollerud med sine fire damer Bettina Bakke, Kristin Lagaard, Ida Marie Krone og Bente Johannessen. På gården hjemme i Lier tar han dem med seg i badestampen, hvor sjampanjekorkene spretter.

I Valhalla i Nord-Trøndelag skal vi få se Svein Romundstad vise rundt sine fire potensielle fruer. I et intervju med Side2 sier Svein at det ikke er hverdagskost at fire snertne damer flytter inn.

- Det var nok noen nysgjerrige som fulgte med langs veien, og en del som kjørte ekstra langsomt forbi gården min. Det er stor lokal interesse, men jeg får bare hyggelige tilbakemeldinger, sier han til Side2.

Les mer: Svein i «Jakten på kjærligheten»: - Har felt noen tårer

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 klokken 20.00 tirsdager.