(Side2): De fire bøndene som får TV 2s hjelp til å finne seg kjærester er i full gang med å sirkle inn damen med stor D.

Hurtig kjærestejakt
Men underveis må de sette ord på følelser foran kamera, noe som ikke alltid er like lett når kjærestejakten skal gjøres unna på én TV-sesong. De skal ikke bare si hvem av jentene de er svake for, de skal også begrunne det.

- Enkelte ting er lette å prate om, men andre ting er langt vanskeligere. Men man blir jo mer vant til å prate om slikt, så det går lettere etter hvert, sier Ole Jacob Kollerud til Side2.

- Andre ting er unaturlige å snakke om. I en vanlig kjærestejakt er det kanskje etter noen måneder du begynner å si at du liker vedkommende, men her må vi gjøre det svært tidlig i prosessen, sier Ole Jacob.

Velger bort én frier
I tirsdagens avsnitt av «Jakten på kjærligheten» får vi se ham velge bort en av frierne.

- Det var vanskelig å velge, som i alle valgene i denne serien. Men det handler om å gjøre det som føles rett ut fra magefølelsen, sier han.

Kornbonden fra Buskerud blir ofte gjenkjent på gaten, men det må han regne med som hovedperson i ett av TV 2s mest sette programmer.

- Jeg merker det på at folk kjenner meg igjen, ellers er ikke livet så annerledes. Folk flest kikker bare på meg, det er ikke så mange som kommer bort og prater med meg, sier han.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 tirsdager klokken 20.00, eller her på TV 2 Sumo.

193930