(SIDE2): «Spiderman»-stjernen James Franco har valgt å sette til side Hollywood i jakten på mer utdannelse, melder nyhetsagenten Splash.

Den 30-årige skuespilleren fullførte en et kurs i engelsk litteratur sist måned, men planlegger ikke å stoppe der.

- Jeg skal tilbake på skolebenken fordi jeg liker å være rundt mennesker som er interessert i det jeg er interessert i, sier James Franco.

Ikke alene
Franco er ikke den eneste som har valgt å fortsette/fullføre utdannelsen sin blant skuespillere. Kjente navn som Wentworth Miller, Denzel Washington, Lucy Liu og Lisa Kudrow fullførte utdannelsene sine.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Det er nok ikke mange som vet at Lisa Kudrow, best kjent som Phoebe i «Friends», gikk også på Vassar College er hun fikk bachelorgrad i biologi i 1985. Hun hadde planer om å fortsette med biologi, men en venn av broren hennes overtalte henne till å prøve seg som komiker.

Regissør på topp
For en stund tilbake ble en liste over de smarteste i Hollywood publisert. Øverst på listen troner Judd Apatow, som er regissør, produsent og forfatter. Han har regissert filmene «The 40 Year Old Virgin» og «Knocked Up» og har blant annet produsert «Superbad».

Les mer om de skoleflinke stjernene her.

Blant skuespillerne er Will Smith, som får en femteplass. Meryl Streep ligger på plassen bak ham, mens George Clooney er neste stjernenavn på 13. plass.

Kjekkasen Brad Pitt fullførte derimot ikke utdannelsen sin. Han droppet ut fra sine reklamestudier i siste semester.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!