(SIDE2): Ifølge skuespillerkollega Keira Knightley er han den beste kysseren (iallfall på film) og han knuser dermed stjerner som Johnny Depp og Orlando Bloom som Keira har klint med. Nå er James McAvoy også kåret den mest sexy skotten.

Se bilder av de mest sexy skottene nederst!

En million stemte
30 år gamle James McAvoy er kåret til den mest sexy skotten ifølge en ny avstemming der mer enn én million ivrige kvinner og menn har avgitt sin stemme.

James stiller seg utvilsomt i køen av snille gutter-stempelet som går som en bølge over Hollywood om dagen. Og selv om skotten spiller både snill og småslem på film, så er det til syvende og sist en aura av godhet som omgir ham.

Med filmer som «The Last King of Scotland», «Becoming Jane», «Om forlatelse» og «Wanted» i bagasjen har James smeltet pikehjerter verden over med sin naboguttsjarm og litt ubestemmelige kjekkaspreg. Det rett og slett bare noe med James.

Les også:Bryr seg ikke om sexscener

På andre plass i kåringen kom Doctor Who-stjernen David Tennant, fulgt av kjekkasene Ewan McGregor og Gerard Butler.

Topp fire mest sexy skotter:
1. James McAvoy (34,6%)
2. David Tennant (31,6%)
3. Ewan McGregor (17,7%)
4. Gerard Butler (15,8%)

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Hedret Sean
Avstemningen foregikk på det skotske nettstedet homecomingscotland2009.com og ble lansert i forbindelse med bursdagen til Sir Sean Connery 25. august. Da fylte en av de aller hotteste skottene gjennom tidene og selveste James Bond 79 år. Dessverre nådde filmstjernen ikke helt til topps, men vi vet jo at kvinner verden har et godt øye til den fortsatt barske mannen.

2315