(SIDE2:)Skotten, som snart er aktuell med actionfilmen «Wanted» innrømmer at sexscenene skremmer ham, og at han er redd for å gjøre noe feil. Det er kanskje ikke så rart med motspillere som Angelina Jolie.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Ikke spontanitet
- Jeg liker egentlig ikke sånne scener. For det første er du ikke forelsket i den andre personen. Forhåpentligvis er det noen andre der ute som heller ønsker å kysse, så det hele er bare litt rart, sier han til det amerikanske magasinet Mean ifølge Splash News.

- Men jeg har vært heldig med de jeg har måttet gjøre dem sammen med, og vi har alltid kommet godt overens, det er det eneste du kan håpe på. Spontanitet i en sånn scene er litt merkelig, fordi jeg kunne spontant stikke fingeren opp på feil plass, hvis du skjønner hva jeg mener.

Savner kona
- Jeg kunne spontant gå for langt, eller den andre personen kunne plutselig gjøre noe som ble litt mye. Spesielt med en sexscene, hvis ingen gir deg instruksjoner og vi ikke har øvd på det som med en ordentlig scene, som det jo er, så blir de fleste skuespillere litt bekymret og begrenser seg selv. Men når du vet nøyaktig hva du skal gjøre og du føler at du er på fast grunn, da kan du bare gi jernet. Det er en scene akkurat som alle de andre.

29-åringen giftet seg med åtte år eldre Anne-Marie Duff i 2006. De to møttes på settet til den britiske dramaserien «Shameless» der de spilte kjærester, og McAvoy sier at han mye heller vil være sammen med kona, en å late som han har sex på filmsettet.

Uvant med våpen
I «Wanted» spiller han en kontorarbeider som blir rekruttert av en snikmorder-liga, der Angelina Jolie skal trene ham opp.

McAvoy sa at han også slet med å håndtere alle våpnene i filmen.

- Det føles fortsatt veldig fremmed for meg. Jeg er ikke like fortrolig med våpen som jeg blir fortalt den gjennomsnittlige amerikaner er.

«Wanted» har norgespremiere 12. september, og blir McAvoys første amerikanske blockbuster. Tidligere har vi sett skotten i filmer som «Becoming Jane», «Atonement», «The Chronicles of Narnia» og «Last Thing of Scotland».

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!