Gå til sidens hovedinnhold

Pappa trosser Britney

Britney Spears vil ikke at faren skal ha styr på formuen hennes.

(SIDE2:) Da Jamie Spears fredag som var ble satt som formynder for Britneys eiendom og formue, umyndiggjorde han i prinsippet datteren.

Mandag fikk han forlenget formynderrolen av amerikansk rett.

Britney vil fjerne faren
Men Adam Streisand, som sa han var Britneys advokat, kunne i retten fortelle at Britney ikke vil at faren skal styre hennes penger fordi hun ikke har kontakt med ham til vanlig. Britney Spears' foreldre er skilt, og faren har vært lite i bildet. Men både han og ekskona Lynne har stått sammen rundt innleggelsen av Britney.

- James Spears er ikke her for å ta over hennes formue, men han er her for å hjelpe datteren som har store problemer. Mens hun får hjelp, vil han sørge for at ingen utnytter henne, sa far Spears' advokat, Vivian Phoreen, i en kommentar ifølge Splash News.

Nyhetsbyrået skriver at rettsbygningen var oversvømmet av journalister som ville høre siste nytt om Spears.

Advokat eller ikke?
Ifølge Adam Streisand så har Britney sterkt uttrykt ønske om at faren ikke har noe med hennes eiendeler å gjøre. Hun vil heller at Northern Trust Bank skal styre hennes finanser. Streisand, som mer en fjern slektning av den mer berømte sangeren Barbra, kunne imidlertid ikke bevise at Britney hadde utnevnt ham til sin advokat i løpet av helgen.

For at hans ord skal vektlegges betydning i retten, må han vise frem håndfast bevis på at han er Britneys advokat.

Neste høring i formyndersaken er 14 februar. Retten har også oppnevnt en psykiater som skal undersøke om Britney Spears er i stand til å trekke gyldige beslutninger.

Dommeren har også beordret at Britney Spears ikke får ha noen kontakt med sin tidligere selvutnevnte manager, Sam Lufti. Foreldrene fikk imidlertid ikke tillatelse fra retten til å løse Britneys store advokatfirma Trope and Trope fra sin kontrakt med stjernen.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!