Gå til sidens hovedinnhold

Stjel stilen til Jamie

Den vakre skuespilleren er kjent for sin gode stil.

(SIDE2): I Hollywood finnes det en hel skokk av moteriktige jenter, og det kan være vanskelig å bli lagt merke til.

Men en som har blitt lagt merke til, er Jamie King.

Skuespilleren og modellen er best kjent for sine roller i filmer som «Pearl Harbour» og «Sin City», men nå er hun aktuell med TV-serien «Hart of Dixie» hvor hun spiller mot Rachel Bilson.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Selv om hun i tiden før serien ikke hadde så mye filmroller å skryte av, så var hun støtt og stadig på den røde løperen fordi hun er et yndet fotoobjekt som alltid ser bra ut.

Jamie figurerer ofte på best kledd-lister verden over, og dette på tross av at hun ofte er først ut med å prøve trender - og som vi vet kan dette både føre til at man enten blir skrytt opp i skyene, eller så blir man sterkt kritisert.

- Noen ganger får jeg det til, og noen ganger gjør jeg det ikke. Det er mange som ender opp på verst kledd-lister, som jeg egentlig synes var de best kledde. De har kanskje på seg noe fra en fantastisk designer som Lanvin, også skjønner ikke folk det - for eksempel når det kommer til Tilda Swinton eller Chloe Sevigny. De er alltid kledd i fantastisk klær fra topp til tå. Mote er som kunst, det er som et kunstverk. Du kan se det og enten elske det, eller hate det, sier King til Elle.

Hun har ikke en spesiell stil hun følger, men varierer ofte mellom å være litt grunge-aktig, klassisk i en liten sort kjole, minimalistisk, eller bohem.

32-åringen er en stor fan av Jason Wu, og da han lanserte sin nye kolleksjon for Target var Jamie, sammen med Blake Lively og Chloe Moretz, en selvskreven gjest.

Hun kom selvfølgelig i et antrekk fra designeren, og antrekket var akkurat som det skulle være ifølge lookbooken til kolleksjonen.

King hadde på seg en rød skjorte, et marineblått skjørt, sammen med sorte pumps og transparente sokker som gikk til leggen.

- Jeg elsker at kolleksjonen er så tidløs. De jentene eller kvinnene som kjøper plaggene kan bruke klærne uansett sesong, og de vil aldri gå av moten. Dette er ikke klær som du ser på og tenker, «Åh, den der er så 1997», skjønner du hva jeg mener?, sa hun til Styleite.

Stilen hennes er enkel å kopiere, det eneste du trenger en oppkneppet skjorte og et plisséskjørt eller et annet skjørt med mønster på. De som tør kan også gå for pumps med sokker i.

Reklame

Oppdateres daglig: 10 kupp du gjør i dag

Kommentarer til denne saken