(SIDE2): TV-kokken Jamie Oliver har innrømmet at han fulgte kjerringråd for å påvirke sitt neste barns kjønn, melder Splash News.

Vil ha sønn
Måten han gjorde dette på var å dyppe en smekke i iskaldt vann, feste den rundt kroppen og inntil ballene fordi han hadde hørt at kjønnet kom an på temperaturen og at dette var en metode som kunne sørge for at tobarnsfaren endelig ble far til en gutt også.

Hans kone, Jools Oliver, er gravid med parets tredje barn.

LES OGSÅ: Ny baby for kokken Jamie

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Hvis jeg kunne velge så hadde det blitt en gutt, men jeg vil gjerne påpeke at jeg blir glad uansett hvilket kjønn det blir. Så lenge barnet er friskt, sa Oliver i et meget åpenhjertig intervju med Jonathan Ross på britisk TV, fredag.

Fra før av har TV-kokken døtrene Poppy og Daisy og nå er altså kona Jools gravid med deres tredje barn uten at de ennå vet kjønnet.

Jools Oliver har skrevet boka «The Diary of an Honest Mum» etter at hun fødte de to døtrene.

LES OGSÅ: Bli maks fruktbar

Fikk råd fra spesialist
- Jeg vet at en del venner sier at jeg snakker mye om at jeg vil ha en gutt og jeg har prøvd en del ting. Jeg fant ut fra en spesialist at det handler om temperaturen på ballene, sier Oliver.

Etter at han fortalte historien om den våte smekka, virket det som han angret forsnakkelsen og uttalte følgende til programlederen;

- Jeg hadde ikke planlagt å ha denne samtalen, Jonathan.

LES MER HELSE HER

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

LES OGSÅ: Elektrisk plaster for barnløse