Gå til sidens hovedinnhold

- Han er min vinterprins

En følelsesladd Jan Thomas giftet seg med sin Christopher fredag. Se bildene.

EKEBERGRESTAURANTEN (SIDE2): - Nå er vi ordentlige ektefolk, sa Jan Thomas (42) kort tid etter at han hadde giftet seg med Christopher Mørch Husby (19) i dag.

Det nygifte paret ga hverandre sitt ja på Grand Hotel i Oslo med kun den nærmeste familien til stede. Jan Thomas slet med å klare å beskrive den romantiske seremonien. Men han klarte å få fram ordene: «det var som en amerikansk såpeopera og veldig vakkert», mens han holdt smilende rundt Christopher.

- Uff, det var fantastisk og rørende. Det var en rolle jeg ikke var forberedt på... jeg har grått. Nei, jeg har ikke ord, sa Norges mest kjente stylist og fortsatte:

- Han er min drømmeprins, nei han er min vinterprins!

Se bildekarusell nederst på siden.

- Kyss får dere ikke
Det nygifte paret var kledt i lik sort dress og tversoversløyfe. Bryllupet feires på Ekebergrestauranten fredag kveld der de spiser middag med den nærmeste familien.

Det var en tydelig rørt Jan Thomas og Christopher som ankom spisestedet hånd i hånd. Pressen ønsket å se et kyss fra det nygifte paret, men det ble kun kyss på kinnet.

- Ordentlig kyss blir det ikke, påpekte de to med latter.

Stolte mødre
Både Christopher Mørch Husbys mamma, Sandra Josephine Mørch Husby, og Jan Thomas mor, Anny Synnøve Østevrold, mener sønnene er perfekte for hverandre.

- Kun det beste er godt nok for sønnen min, og Jan Thomas er best, sier Sandra Josephine.

Og Anny Synnøve er helt enig.

- Dette er fantastisk spennende og koselig. Christopher er en koselig gutt. De passer sammen.

Jan Thomas fridde
Det var Jan Thomas som gikk ned på kne og fridde til Christopher. Like før jul bestemte de seg for å gifte seg. De to traff hverandre for første gang i 2007. Det var da Christopher ble ansatt som Jan Thomas' personlige assistent at de falt for hverandre.

Jan Thomas kjøpte forlovelsesringene hos Tiffany's i Paris.

1601

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her