(SIDE2): Den populær stylisten Jan Thomas, mener at nesten alle kvinner kan se ut som et «Vogue»-cover, så lenge man bruker riktig sminke og har rett hårfrisyre.

Til VG innrømmer han at han ofte får spørsmål fra damer som gjerne vil se bedre ut.

- Interessen er der, det er helt tydelig. Men det er ikke alltid det funker, sier stylisten til avisen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Gir stjernetips
Salget av skjønnhetsboken «Jan Thomas’ Stylingguide» går som det suser, og et tredje opplag av boken vurderes.

I boken gir Jan Thomas tips til hvordan man kan se bedre ut, og han avslører knep som han har brukt på Hollywood-stjerner, som Uma Thurman og Sharon Stone.

Ingen snarveier
Selv sover Jan Thomas åtte timer hver natt, trener daglig og spiser proteinrik mat for å holde seg godt. Han drikker heller ikke særlig mye alkohol, og sverger til detoxkurer og vitaminer.

Han sier selv at det ikke er noen rask vei til å holde utseendet ungt og vakkert, og han innrømmer at han tar Botox en gang i året.

Tid til kjæreste
Jan Thomas er travelt opptatt, og har i tillegg til å spille inn TV-serien «Fra Hollywood til Parkveien», designet sin egen brillekolleksjon, produsert sin egen produktserie, spilt inn en sommerlåt og skrevet to bøker.

Tidligere i år kom det frem at Jan Thomas er kjæreste med sin personlige assistent Christopher Mørch Huseby (19), og han forsto selv ikke hvordan noen kunne holde ut med han.

- Jeg ville ikke vært sammen med meg. Jeg har jo aldri tid, sa Jan Thomas tidligere.

Les mer: - Ville ikke vært sammen med meg

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!