(SIDE2): Dagens artikkel i VG tar for seg konfliktene rundt Jan Thomas' sin eksagent, Friedrich Birkmar. Tidligere denne uken ble det kjent at Jan Thomas har avsluttet arbeidsforholdet til Friedrich Birkmar.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Jeg trenger ikke flere agenter
En rekke saker er blitt presentert den siste uken, med ulike uttalelser fra både Jan Thomas, Friedrich og nå Vendela Kirsebom, som tilsynelatende står oppført som Birkmars klient.

Kirsebom avkrefter derimot at Birkmar er hennes agent.

- Mikas, det svenske profesjonelle modellbyrået har vært mitt agentur i mer enn 20 år. Jeg trenger ikke flere agenter. Birkmar har aldri booket en jobb for meg. Men han har jobbet for meg i en del pressesammenhenger der en annen klient har vært inne i bildet, som med boken min for eksempel, sier hun til avisen.

Friedrich uttalte til TV 2 denne uken at «Jan Thomas er ustabil», og det fikk Vendela til å rase.

- Jeg synes det er uprofesjonelt av Birkmar å si slikt. Jan Thomas er absolutt ikke ustabil. Å skifte agenter er noe som skjer daglig i denne bransjen, forteller hun til avisen.

Jobber fortsatt sammen
Nå reagerer imidlertid Vendela Kirsebom og Friedrich Birkmar på dagens VG-artikkel.

- Jeg og Friedrich har jobbet, og jobber fortsatt på prosjekter sammen som er knyttet til mitt varemerke. Jeg ønsker ikke å gå inn i detalj på hvordan vi jobber på de ulike prosjektene. Jeg er meget fornøyd med den jobben Birkmar gjør for meg og han er en god venn. Saken i VG i dag er feil oppfattet, sier Vendela i en pressemelding - gjennom nettopp Friedrich Birkmar.

Oppdatering:
Samme dag som pressemeldingen gikk ut, reagerte både Vendela Kirrsebom og Jan Thomas på innholdet i den. Les deres tilsvar her: - Pressemeldingen er falsk

Birkmar selv uttaler i pressemeldingen.

- Min rolle som rådgiver på prosjekter har ikke noen sammenheng med Vendelas amerikanske eller svenske agenter. Jeg og Vendela jobber på prosjektbasis hvilket er en fin arbeidsform vi har valgt.

Utenom dette ønsker ikke Kirsebom eller Birkmar å kommentere saken videre.

Les mer om kjendiser her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!