(SIDE2): I september i fjor fødte «Mad Men»-skuespilleren January Jones (33) sønnen Xander. Siden den gang skal den blonde skuespilleren ha spist sin egen morkake.

- Morkaken blir tørket og gjort om til vitaminer. Det var noe jeg var svært tvilende til, men vi er det eneste pattedyret som ikke spiser våre morkaker, skal Jones ha uttalt til People Magazine ifølge Sky News.

- Ikke noe heksekunst
Hun oppfordrer også alle mødre om å gjøre det samme.

- Det er ikke noe heksekunst. Jeg anbefaler alle mødre om å gjøre det samme.

33-åringen har skapt et av Hollywoods store mysterier ved å nekte å avsløre navnet til barnets far, og hun holder fremdeles munnen lukket. Spekulasjonene har inkludert blant annet regissør Matthew Vaughn og hennes tidligere kjæreste Jason Sudeikis.

Men Vughn, som er gift med Claudia Schiffer, så seg nødt til å sende ut en offisiell avkreftelse på farskapet, og Sudeikis og Jones avsluttet forholdet før Jones ble gravid. Så det er nok ikke ham som er faren heller.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- En velsignesle
Jones gikk tilbake til jobb kun få uker etter at sønnen kom til verden, men ved hjelp av en dagmamme fungerte dette utmerket ifølge stjernen selv. Ved å ha et eget rom til sønnen og dagmammaen på filmsettet kunne den nybakte mammaen sørge for at hun kunne amme sønnen sin hver andre time.

- Om jeg følte at han trengte meg, eller om han hadde behov for å spise, eller om jeg bare trengte å klemme han fpordi jeg hadde seperasjonsproblemer, ville jeg dra tilbake å se han. Det var en velsignesler at jeg ikke var separert fra han, skal skuespilleren ha uttalt ifølge Sky News.