(SIDE2): De skal ifølge TV3 fortsatt være stormforelsket - og endelig skal de få slippe fødselen og forholdene ut i det fri.

Inntil nå har Jasmin (56) og Pia Haraldsen (28) måtte holde tyst om hvem de velger som sine menn i realityserien «Pia & Jasmin», men nå er finalen her.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Velger først
Førstkommende søndag er det mora som skal i ilden, da har hun igjen kun to menn og skal gjøre sitt endelige valg. Neste uke er det Pia som skal gjøre sitt endelige valg.

Både mor og datter er veldig spente før finaledagen, og tar seg en velfortjent jentedag sammen, mens de fire gjenværende beilerne får møte noen av Haraldsen-klanen øvrige familie.

Jasmin er tydelig nervøs og spent før valget, og diskutere de to gjenværende frierne sine Jan Horn (51) og Mikael Djurstedt (44) med datteren sin. Uansett utfall, Pia er klar på en ting.

- Denne opplevelsen har fått mamma til å blomstre, sier hun før det endelige valget skal tas.

Hvem tror du Jasmin velger? Stem til venstre i saken!

Forelsket
Både Jan og Mikael er spente i forkant av finalen, og begge har fått sterke følelser for Jasmin.

- Det er litt spesielt å ha lært henne å kjenne på denne måten. Vi har brukt god tid og jeg har fått sterke følelser for henne, sier Jan i den siste episoden.

For svenske Mikael er følelsene de samme - han håper han og Jasmin har det som trengs og har lagt grunnlaget for å skape et nært og godt forhold når de kommer tilbake til Norge.

- Jeg blir lei meg hvis jeg må reise hjem. Jeg har blitt virkelig glad i henne, sier Mikael.

Lykkelige
Både Pia og Jasmin har funnet seg kjærester, og de er fortsatt sammen med sine utvalgte fra de seks ukene de tilbrakte i Frankrike.

Da Side2 møtte de to på premierefesten var de veldig spente og gledet seg til serien skulle vises.

- Det ble en enda bedre opplevelse enn jeg hadde trodd på forhånd, sa Pia den gang. Men selv om mor og datter nok har diskutert mennene - så spurte aldri Pia mamma om råd når det ble hennes tur til å velge kjæreste.

Les også:Spurte ikke mamma om kjæresteråd

Pias tur
Neste uke er det Pia som skal i ilden, og da står det mellom Vemund Aarstrand (34) og Michael Anene (29). Vemund har vært med hele tiden, mens Michael har kommet inn i serien på et senere tidspunkt.

Det skal etter det Side2 kjenner til ha vært nettopp Vemund som var grunnen til at et par av Pias friere trakk seg fra serien. De mente Vemund fikk for mye av oppmerksomheten - men om det blir han Pia velger til slutt gjenstår å se.

Serien har også slitt med synkende seertall, og forrige uke bestemte kanalen at programmet skulle flyttes til søndag ettermiddag.

«Pia & Jasmin» ser du på TV3 søndag klokken 18.05.